anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor! Am o prietena care are 16 ani si prietenu meu cel mai bun de 11 ani (imi place de el) si ea tine mult la mine si la el ca eu le-am facut cunostiinta si eram intr-o zi in parc cu ei si cu prietenul ei si pe mine m-a lasat singura si s-a dus cu colegul meu pana la o banca pe care am stat ca a crezut ca am uitat ceva si ce i se nazare lu colegul meu sa il invete prietena mea sa sarute(pe gura) si ea s-a pus la mintea lui si l-a sarutat el pe urma s-a indragostit de ea eu am aflat asta dupa 2 luni si cand am aflat mi s-au inmuiat picioarele si mi s-a facut rau e de atunci am inceput sa avem conflicte dar ea acum si-a cerut scuze si mi-a spus ca ii pare rau si ca regreta mi-a facut doua poze cu noi 2 si scria inca te iubesc esti prietena mea si tin foarte mult la tine ce sa fac pentru ca intr-adevar m-a ranit dar stiu ca tine mult la mine eu din,, greseala" i-am spus mamei si ea nu ma mai lasa sa ies cu ea afara ce sa fac ca am petrecut clipe frumoase o cunosc de cand m-am nascut si tin al ea ca la o sora mama ei este moasa mea si nu stiu ce sa fac cu mama help me va rog un sfat ceva.

Răspuns Câştigător
| clawss a răspuns:

Buna!
Intradevar esti intr-o situatie delicata! Incearca sa ii explici mamei tale ca tu ai iertat-o si ca n-are rost sa strici o prietenie de-o viata pentru un sarut prostesc! Ca toti gresim si daca o sa pui la suflet fiecare greseala, vei pierde multe, crede-ma! Asa ca incearca sa uiti ce s-a intamplat si s-o faci si pe mama ta sa uite si incetul cu incetul totul va revenii la normal! sper ca totul sa se termine cu bine!

4 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sper sa mai ramana intrebarea ta pe site, sa o mai pot citi de vreo 20 de ori, ca, sa mor daca pricep ceva. Victor Hugo e mic copil pe langa tine. Are el fraze kilometrice, dar macar intelege omu' ce naiba vrea sa spuna.

kratos
| kratos a răspuns:

Mama ta nu sta 24 din 24 cu tine nu? ii mai poti da o sansa prietenei tale si sa vezi cum se comporta atunci. Bafta.

| fabiola a răspuns:

Ajutor! M-ai pui si tu punct la finalul unei fraze?

| flower a răspuns:

Fetita, tu ai gresit cand i-ai spus mamei tale despre ce a facut prietena ta. Acum mama ta crede ca, prietena nu e serioasa si te poate invata lucruri rele daca vei sta in jurul ei! Trebuie in primul rand sa o faci pe mama ta sa-si schimbe parerea despre prietena ta. Inteleg ca ti foarte mult la ea si nu vrei sa o pierzi. Pai atunci, nu lasa ca o greseala micuta sa strice relatia pe care o ai cu '' sora " ta! Daca a recunoscut ca a gresit si ti-a cerut iertare, ar trebui sa uiti incidentul.pentru ea nu a fost important, deci nu iti va ''fura'' prietenulhappy. Ca sa ii schimbi parerea mamei tale despre prietena ta, povesteste-i mamei tale despre cat de buna prietena iti e si cum te apara ea in diferite ipostaze si cum te invata ea sa fi serioasa si responsabilahappy... sper ca macar ceva din cele enumerate de mine sa fie adevarate, daca nu o minciunica nevinovata va fi iertatawinking.ideea este ca mama ta sa nu mai fie contra prietenei tale, pentru ca altfel va fi dificil ca mereu sa te feresti de mama ta.sa nu mai poti vorbi despre ea mamei tale etc. Iubita, tu esti inca o fetita, prietenia ta cu aceasta fata conteaza mult mai mult decat orice baiat, crede-ma! Mult succes si grija de tinehappy pupicei