anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor fratele meu de 8 ani ma seaca la cap ca vrea sa se uite la bbatman si eu nu vreau ma tot bate la cap si i-a zis mamei (paraciosul) si mama imi tot zice sakl las eu nu vreauuuuu! ce sa fac ( pe pc ) oooooffff ca nu mai suport sfaturi? vreau sa scap de secaturile astea

Răspuns Câştigător
| Bunicul62 a răspuns:

Fata mosului noi suntem 6 frati si nu ne certam cind unul este la necaz sarim toti 6 nu stiu cum este la voi la oras dar nu este bine, Noi daca aveam un codru de piine il imparteam frateste.Voi parca sunteti ca rex al meu in gard cu michi al lui vecinu tot timpul se balacaresc si se ocarasc dar ei sunt ciini. Uite ce urit vorbesti de fratele tau il faci secatura dar peste 10 ani il rogi sa te ajute sa muti mobila si atunci o sa ii zic tot asa? Nu este bine fata mosului trebuie sa il iubesti si voi nu aveti lectii ca noi ducem in sat copii cu caruta 12 km la scoala ca autobuz nu avem ca primaria nu are bani scoala nu mai avem ca guvernul nu are bani nici macar un brat de fin pentru cai nu capatam Dar sa ii vezi fata mosului cind sunt alegeri ce vin si ne promit si vazind noi ca ne alegeam numai cu praful de pe drum si toba, au venit si cu 2 serpi cica adusi din insula serpilor unde este petrol dar noi am ramas cu serpii si altii cu petrolul, am tabarit cu bicele pe ei si serpii sunt prasiti prin sat ca nu sunt veninosi. Acum prin sat vezi cum scapara potcoavele la cai pe pietre nu mai auzi tractoare duduind si camioane ca pe vremuri

| AliceHamingway a răspuns (pentru Bunicul62):

Multumesc mult de raspuns am sa incerc.

3 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

...lasa-l sa se uite si scapa de gura lui

| BRG a răspuns:

Vai dragă dar ce problemă gravă ai.