| MaliceThemen a întrebat:

Ajutor! plang incontinuu de cand am plecat de la scoala va rog sa ma ajutati! crying deci cand am iesit de la scoala era o fata catalina si fratele baiatului pe care il plac ( mai mic big grin ) si inca o fata iuli... la care suna fratele baiatului p care il plac si il cheama sa vina acolo sa ia cainele dar ii spune ca vrea o fata sa ii zica ceva... iar catalina si toti de acolo il intreaba daca vrea sa fie cu mine fara ca eu sa le fi spus asta si din cate am inteles nu stiu daca e bine ce am auzit : ce ma?laughing cu asta?laughingrolling on the floor
Credeti-ma ca mi-sa intors cutitul in rana... sufar, sa aud pe cineva pe care plac ca imi spune astfel de lucruri? doare... Ajutor! crying.

3 răspunsuri:
| Antonia981 a răspuns:

Mi s-a intamplat dar pana la urma s-a dovedit a nu fi adevarat, insa stiu ce simti! Linistestete si incearca sa vezi partea plina a paharului. poate nu te merita sau gaeste-i defecte poate ca atunci nu o sati mai placa asa mult!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu il asculta baieti sunt brostii

| DenysSa_5364 a răspuns:

Simplu... NU TE MERITA! nu mai plange atata dupa unu care te jiknestewinking :*:*