| MarijuanaFanNr1 a întrebat:

Ajutor prima data o sa incep cu inceputul sunt un baiat am 13 ani 1.80 si 90 kg vara trecuta am invatat sa merg cu bicicleta si mam intrecut in anturaje cu bikeri mai avansati saream borduri etc din astea dar intr-o zi m-am dus cu niste baieti la un traseu de downhill si am sarit pe rampe de 3 ori si a 4 oara am picat urat in cap mi-am rupt fata eram zgariat dinti se miscau am ramas inconstient eram plin de sange dar am scapat si ai multumesc lui dumnezeu acum e o alta poveste a trecut 1 an dar imi ie dor sa ma dau pe bike iar mama s-a suparat mult cand am picat am promis cand mi-a luat-o ca nu fac scheme si nu merg cu viteza dar le-am incalcat si acum vreau iar bike dar nu mia fac prosti cu shemele poate peste cativa ani cand acumulez experienta si nu stiu cum sa-i zic sami ia una noua o sa se imfurie sau nu stiu mi-e frica si am mintit-o am zis ca am picat undeva din cauza vitezeu nu din cauza ca am sarit la rampe helpppp
? ce sa-i zic cand sa-i zic cum o comving

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Esti cam dolofan pentru asa ceva.Va trebui sa mai dai jos.Are dreptate maica-ta.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bikerii sunt de obicei baieti scunzi si slabuti, pentru ca atunci cand cad nu se lovesc atat de rau.
Eu sincer, mai ales dupa experienta pe care ai avut-o, ti-as zice sa te linistesti.
Spui ca poate mai tarziu cand o sa acumulezi experienta, dar experienta nu se poate acumula fara cazaturi. Si la 1.80 m si 90 kg o sa ta imprastii tot cand cazi.
Asta e doar parerea mea, tu esti liber sa faci cum doresti.
Cat despre convins, vorbeste cu ea si explica-i de ce vrei asta. Daca nu e foarte importiva, dupa cateva discutii poate o sa se mai gandeasca, dar daca nu vrea nici cum, poti sa tot insisti tu ca e degeaba si mai mult faci rau.