| Ovi55 a întrebat:

Ajutor, vă rog! În urmă cu aproape 2 ani, în timp ce mă aflam în Arabia Saudită într-o vacanță, am condus beat la volan și, având viteză foarte mare, am pierdut controlul asupra direcției de deplasare și am ucis doi bătrâni ce se aflau pe acostament. Inițial, fiind în stare de șoc, beat și speriat, am fugit de la locul accidentului și a doua zi am reușit să plec cu avionul la Paris și de atunci, nu m-a mai interesat de absolut nimic. Acum 3 zile, intrând și investigând singur pe internet despre incidentul din anul și seara respectivă, am constatat că autoritățile din Riad caută o persoană, posibil un turist pentru omor și fugă din țară și că se oferă o recompensă pentru prinderea suspectului și mi-am dat seama că despre mine este vorba iar acum, îmi este frică să nu fiu prins deoarece în Arabia Saudită, pentru o asemenea faptă, se aplică cam în toate cazurile decapitarea și nu știu că să mă fac, căci sunt disperat, credeți-mă! Nu am zis asta la nimeni, doar vouă vă dezvălui în acest moment! Ce sfat îmi dați, vă rog mult? Cum aș putea să plec din Franța fără să fiu descoperit căci, mă îngrijorează faptul ca nu cumva, deja, să fi fost dat în consemn la vămi și/sau aeroporturi cu privire la incidentul meu și la datele mele personale. De o lună am întrerupt convorbirile chiar și cu familia mea de teamă ca nu cumva să fi fost interceptat telefonic dar acum, sunt pe ultima sută de metri deoarece cam aproape toate resursele mele financiare sunt la limită și mi-e teamă să nu fiu arestat și predat autorităților de acolo întrucât, acolo, se aplică legile Islamului și în special condamnările la moarte pentru omor și îmi este foarte frică să nu fiu condamnat din cauza asta, căci familia mea îmi duce dorul și nu știu ce soluție aș mai putea, în acest moment, să găsesc cu privire la situația mea. Vă rog mult, oameni dragi, să mă ajutați acum cu un sfat!

5 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Pe bune? laughing
"N-ai spus la nimeni până acum" dar ai postat aici pe site o declarație completă.
Îți poate urmări IP-ul de conectare și poate ajunge la tine extrem de ușor.
Vezi dacă nu sunt deja la tine la ușă. laughing

| Holiday a răspuns:

Cat e recompensa?hee hee

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Plecai pe drec de la ei, in situatia respectiva.
Arabii te rezolvau foarte rapid laughing

Răspuns utilizator avertizat
| LoveSleep a răspuns:

Du-te pe Victor-Hugo numarul 43. Langa cutia postala vei gasi o piatra foarte grea, de 68 de tone. Sub piatra ar trebui sa gasesti o adresa. Du-te la adresa respectiva si spune-i proprietarului ca ai venit sa iei chestia aia. Va sti el ce sa-ti dea.
Vei primi o cutie. In cutie vei avea o cheie si adresa unui depozit. Du-te la depozitul respectiv si ia din seif (cod 45399) 4500 de franci.
Du-te la adresa B-dul Montaigne 48b unde vei gasi o cladire. Inscrie-te la un curs de excavatorist. Foloseste acei 500 de franci sa platesti cursul.
Termina cursul, foloseste ceilalti 4000 franci sa imprumuti un excavator, du-te inapoi pe Victor Hugo si da piatra la o parte ca sa vezi ce trebuie sa faci.
Suna-ma dupa ce termini ca sa-ti dau si celelalte indicatii pentru a deveni un om liber.

Întrebări similare