Fii atenta...
nu este sfarsitul lumii daca ai luat o nota mica, si mie mi s-a intamplat, eu le-am spus parintilor direct si nu mi-au facut nimic pentru ca nu sunt stricti in privinta notelor.
fa tot posibilul sa raspunzi atunci cand altcineva nu stie, poate asa iti mai da puncte in plus siti va trece o nota mai mare in catalog.
dar nu le mai ascunde parintilor mult timp, pentru ca ce urasc parintii este minciuna.
ia-o cakm si incearca sa le explici cu binisorul si promitele si tinete de cuvant ca vei invata fff mult.
si explica-le ca nu tia trecuto in catalog
chiar sper ca te-am ajutat
Pai daca a pus-o in carnet, ia si iti invata bine si chiar daca te intimidezi ridica tu mana sa te asculte ca sa iti maresti nota si cand ajungi acasa ii dai satisfactie mamei tale ca uite mama mi-am marit nota aia si o sa ii placa.satisfactia unui parinte este acela de a vedea ca ii invata copilul si ai sa vezi ca vei avea si mai multa libertate din partea lor.nu e greu sa inveti cateva fraze
Avand in vedere ca nota nu este in catalog, si daca nu urmeaza o sedinta rapida poate amani sa-i zici si-i zici dupa ce o corectezi (dar sa o faci pe cat de repede posibil)
1.Cel mai bine este sa fii sincer cu parintii thai. adica eu am luat 3 in teza la mate si nu mi-a zis nimic pentru ca am fost sincer
2.din moment ce nu tia pus-o in catalog si e in carnetu ei nu s-a intamplat nimica nu iti pune in catalog nimica
O sa vzi
Buna
Pai nu te panica!
Vorbeste cu mama ta, ca oricat ar fi de severa totusi e mama ta si ar trebui sa te inteleaga ! Si spune-i ca s-a intamplat odata si o sa inveti mult mai bine pe parcurs !
Gandeste-te ca poate nici macar nu o sa ti-l treaca in catalog, sau o sa te mai asculte odata si o sa iti faca media [de exemplu iei un 10 si cu 5 care il ai iti iasa un 8 ]
Stai linistita si invata in continuare E doar o nota:* Diriginta mea spune ca notele sunt de la 1-10
Suucces la scoala si cu parintii:*!
Pai eu iasi spune sa nu se supere ca am luat o nota mica deoarece data viitoare o sa iau una mai mare si ma ntelege mama