A mers, a plecat, a ajuns, a mancat, a lasat, a terminat, a citit, a vazut, a vorbit, a scris, a iertat, a mintit, a baut, a cantat, a dansat, a venit, a suparat, a inveselit, a calculat, a iertat, a primit, a adus, a gazduit, a rugat, a stat, a asteptat, a lipsit, a imbolnavit, a facut, a gandit, a acoperit, a ingrijit, a spalat, a curatat, a construit, a vopsit, a inlemnit, a pregatit, a impaturit, a ajutat, a ferit, a continuat, a folosit, a trecut, a ghicit, a invatat, a suflat, a dat, a inceput, a avut, a inflorit, a crezut, a intrebat, a raspuns, a gasit, a privit, a ales, a incercat, a repetat, a numarat, a alergat, a muncit, a purtat, a gatit, a inotat..etc...( nu le-am luat dupa internet, ci din capul meu)
daca vrei mai multe informatii scrie pe google verbe la timpul trecut sau ce vrei tu...cel mai bun site este dupa mine wikipedia...
Sper ca te-am ajutat! O zi buna!
Uite altele:
a cumparat, a jucat, a cumpletat, a potrivit, a multumit, a pofti, a facut, a trait ( sau a locuit), a desenat, a luat, a sarit, a simtit, a urmat, a tras, a calatorit, a studiat, a strigat, a comandat, a uitat, a stiut, a pierdut, a intalnit, a platit, a trimis, a scuturat, a stralucit, a aratat, a dormit, a castigat, a pierdut...
>a mancat
>a citit
>a cantat
>a fost trist
>a vazut
>a compatimit
>a invatat
>a vorbit
>a scris
>a mintit
>s-a rugat
A muncit, a lenevit, a citit, a mintit, a cerut, a intrebat, s-a informat...Si multe altele...De exemplu gandeste'te la ce ai facut ieri sau in vacanta