| vyly a întrebat:

Am 1.67 inaltime si 50 de kg.Sunt multe sau putine?(sunt cam obsedata de cum arat). Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| yuli10 a răspuns:

Depinde cum ai corpul format. si eu am 1, 68 si 49-50kg, deci in principiu cam la fel ca tine. uneori ma vad prea slaba, alteori mi se pare ca as mai putea pierde cateva, pentru ca am coapsele groase si fundul destul de mare in comparatie cu partea de sus.
nu lua sfaturile "mai ia 5kg" pentru ca si eu am crezut intr-un timp ca e o solutie. m-am ingrasat voit cu vreo 8 kg ca ma gandeam ca o sa arat mai bine, ca o sa stea hainele altfel pe mine. si in schimb aratam ca o fata care baga mc` zi de zi cu colacei atarnanzi. apoi mi-a fost greu sa slabesc la loc si m-am ales si cu celulita si niste vergeturi sad

11 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Eu zic ca e foarte bine. Inca mai merg vreo 5 kg. N-ar trebui sa fii obsedata; greutatea mea e cu 3 cifre si nu-s stresat deloc. big grin

| RappK a răspuns:

Mai pune un pic.big grin

| danutza a răspuns:

Poi poti sa pui inca vreo 5 kg happy
eu am 1.62 si 54 de kg si parca tot slaba is laughing

| optimista_5827 a răspuns:

Mai pune vreo 2 kilo.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Sunt putine... mai putine decat ar trebui sa ai la inaltimea ta, dar daca te simti bine asa incearca pe cat posibil sa te mentii.

| cioko19 a răspuns:

Buna!
Ai 1.67, ar trebui sa ai 57 de kghappy. Poti sa mai pui linistita pe tine niste kg :*.

| emima a răspuns:

Eu zic ca e bine dar depinde de varsta eu am 17 ani am 1, 68 si am 45 kg deci la t e foarte bine inca

| Silvia a răspuns:

Esti okwinking Ai o greutate foarte bunalove struck, ba chiar esti un pic slabutzabig grin

Răspuns utilizator avertizat
| rebelutza4u a răspuns:

Est bine asa cum esti.....ai putea totusi sa mai pui cateva kg

| Alecรsutรa a răspuns:

Eu cred ca nu conteaza cum arati (conteza cum te comporti).kiss
Asta e parerea mea kisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss