Depinde cum ai corpul format. si eu am 1, 68 si 49-50kg, deci in principiu cam la fel ca tine. uneori ma vad prea slaba, alteori mi se pare ca as mai putea pierde cateva, pentru ca am coapsele groase si fundul destul de mare in comparatie cu partea de sus.
nu lua sfaturile "mai ia 5kg" pentru ca si eu am crezut intr-un timp ca e o solutie. m-am ingrasat voit cu vreo 8 kg ca ma gandeam ca o sa arat mai bine, ca o sa stea hainele altfel pe mine. si in schimb aratam ca o fata care baga mc` zi de zi cu colacei atarnanzi. apoi mi-a fost greu sa slabesc la loc si m-am ales si cu celulita si niste vergeturi
Eu zic ca e foarte bine. Inca mai merg vreo 5 kg. N-ar trebui sa fii obsedata; greutatea mea e cu 3 cifre si nu-s stresat deloc.
Sunt putine... mai putine decat ar trebui sa ai la inaltimea ta, dar daca te simti bine asa incearca pe cat posibil sa te mentii.
Buna!
Ai 1.67, ar trebui sa ai 57 de kg. Poti sa mai pui linistita pe tine niste kg :*.
Eu zic ca e bine dar depinde de varsta eu am 17 ani am 1, 68 si am 45 kg deci la t e foarte bine inca
Eu cred ca nu conteaza cum arati (conteza cum te comporti).
Asta e parerea mea