| AndrewTate7789 a întrebat:

Am 1.72 și ma simt foarte complexat, mai toti barbatii din jur sunt mai înalti ca mine, ce pot face sa mai cresc în înălțime am 24 ani și de aceea nici fetele nu ma plac

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu am 1, 60 și ce să spun, înălțimea contează dar determinantul este simetria fetei, uite mesi ce bine arata și e mic de statură, contează fața

| Violleta2022 a răspuns:

Prea tarziu pentru tine.
Cresterea in inaltime s-a incheiat la 18-20 de ani.
Iar fetele nu te plac pentu ca nu ai respect si bun simt, nu pentru ca ai 1.72m, ca sunt sute de fete sub 1.60m care s-ar putea uita la tine, daca ai invata sa vorbesti frumos si sa le respecti.

| sierra1 a răspuns:

"ce pot face sa mai cresc în înălțime am 24 ani"

pe scurt: NIMIC, te obișnuiești cu ce ai

| relian a răspuns:

De creacut nu mai creasti, la revedere, cam pana la ani tai mai creseyte ceva daca e de crescut, deci esti deja un adult la care cresterile sau cam oprit.
Pe tine te doare ca nu cresti in inaltime, in loc sa te doara ca nu cresti in scula laughing pe femei aia le intereseaa nu inaltimea ta.
Nu ai femei al dracu ca ai 1.72 ba ne lesi cu povestile astea ieftine.Tom Cruise este mai mica ca tine si nu cred ca il ocolesc femeile laughing

| wildthing a răspuns:

Nu mai ai cum sa cresti in inaltime la varsta asta, dar nu cred ca din cauza asta nu te plac fetele. Si ele sunt de diverse inaltimi si ma gandesc ca o tipa de 1, 50-1, 60 si ceva, nu ar avea o problema sa se combine cu un barbat de 1, 72. Sunt unele, si ti-o spun din experienta personala, care se uita si la barbati mai scunzi decat ele. Eu am avut 2 astfel de iubite mai inalte decat mine si as fi putut avea chiar si o a 3-a, dar nu eram atras de ea.

| StoicAnalysis a răspuns:

Dude, eu am 1.65. Eu cum ar trebui sa ma simt? laughing. La 24 de ani nu mai cresti deloc. Aici te opresti.

Asta cu nici fetele nu te plac e deja aberatie. Sunt o gramada de oameni ca tine si chiar ca mine care au iubite si neveste. Pe ei cum crezi ca i-au ales? Ai incercat sa initiezi o intalnire cu o femeie macar, daca zici tu ca nu te plac? Intr-adevar, ca in general femeile prefera barbatii inalti, dar asta doar in prima faza. Daca intanirea decurge foarte bine si ai calitati care sa compenseze cu inaltimea, deja esti castigat.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Fa inot si exercitii de intindere dimineata si seara.

Ai rezolvat problemele cu dantura?
https://www.tpu.ro/......entare-si/

| AndrewTate7789 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Din pacate toti dentiștii spun ca trebuie sa fac implant dentar și numai pentru un dinte costa 5-6000 de lei și trebuie sa fac 6 astfel de operații, plus tratamente plus multe lucruri

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru AndrewTate7789):

Incepe cu maxilarul superior, ca acolo are impact major dpdv estetic. Apoi incet incet faci si restul.
Cum ai ajuns in situatia asta? Esti bataus?

| AndrewTate7789 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Problemele au început de când eram mai mic, în familia noastră au fost niște probleme grave de organizare iar eu am crescut de capul meu fiindcă nu am avut parinti care sa exercite o anumita exigenta asupra mea, iar eu am fost crescut doar de un părinte cu un salariu mic și nu avea posibilități sa ma ducă la dentist, plus ca eu am consumat multă coca cola, zahar samd și nu ma spălăm chiar zilnic pe dinți, e vina mea într-un fel dar uite ca plătesc destul de scump acum, nu îmi pot face o iubita, sunt inhibat, nu pot fi eu însumi samd

| stepbystep2001 a răspuns:

Nu e un motiv să te simți complexat. Fiecare persoană are un anumit șarm, o formă distinctă de a se face plăcut, în ciuda unor așa-zise deficiențe!, 72m nu cred că te face nici foarte pitic nici atât de înalt, trebuie să îți revizuiești puțin percepția despre sine, să ai încredere că poți să îți găsești o persoană potrivită.