| Nikcoletta a întrebat:

Am 105 de kilograme şi un baiat mi-a spus că n-a intâlnit niciodata o fată atat de grasă.
Credeți ca a facut o glumă cu mine? Nu inteleg de ce nimeni nu ma iubeşte?
Sora mea are 90 de kg şi are deja un iubit. Eu de ce nu pot avea? 105 de kg înseamnă prea mult?

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sau simțit jenați masculi și au raportat răspunsul, răspunsul rămâne valabil, impotenți sunt misogini

| Drimmero a răspuns:

Deja greutatea ta are 3 cifre, in mod evident e prea MULT, ar fi cazul sa contactezi un nutritionist cat mai urgent ca pe langa aspectul fizic iti e afectata si sanatatea.

Baiatul a fost fara perdea, sincer dar ceva cam rautacios. Grija ta nu ar trebui sa fie vreun iubit ci prioritatea ar trebui sa fie sanatatea, cel mai probabil ai un grad ridicat de obezitate.

| Mosotti a răspuns:

Nu te iubeste ca nu arati atractiv din cauza greutatii, 105 Kile e f mult, depinde si ce inaltime ai.
Cu cat inaltimea e mai mica, cu atat 105 kile e mai mult.

Sora ta poate arata mai bine la 90.
Barbatii majoritatea nu prea plac fetele grase.
Asta e parerea mea.
Dar trebuia sa stii asta deja.

| Fatamuntilor a răspuns:

Cu siguranta baiatul a fost PREA DIRECT.
Poate a facut-o sa te motiveze.
Insa eu nu mi-as face probleme de ce zice x sau z.
100 de kg e mult.E ADEVARAT ca depinde de si de inaltime, varsta. Oricum ai lua e tot mult.
Vad ca si sora ta are multe kg, poate e vorba de ceva probleme de sanatate in familie.Sau poate obiceiurie in familia voatra nu sunt tocmai ok.
Mergi la medicul de famile cu rugamintea sa te trimita la un nutrionist.Cu analize amanuntite se va vedea unde este problema.

| johnnny123 a răspuns:

"105 de kg înseamnă prea mult?"

Din punct de vedere medical, răspunsul este simplu și evident: DA.
O femeie de 105 kg intră în categoria "Obezitate gradul I-II".
Iar dacă ai sub 1.62m, chiar la gradul III-IV.

Nu vreau să mă exprim în privința aspectului și atractivității tale pentru că astea sunt niște chestiuni subiective, dar în primul rând ar trebui să te îngrijoreze problemele de sănătate pe care le riști.

| Mosotti a răspuns (pentru johnnny123):

Nu e asa subiectiva treaba cu atractivitatea, 95 % din baieti nu-s atrasi de fetele prea grase.

| Nirvanaaa a răspuns:

Depinde de înălțime, de cum te simți tu la greutatea ta actuala. O sa găsești pe cineva cu care o sa te înțelegi și o sa fie bine, doar ai putina răbdare. Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E enorm nu mult. Mai ales ca mai mult decât 165 cm nu cred ca ai, de fapt si la 170 e foarte mult la o fata atâtea kg. Mergi la un endocrinolog, este posibil sa ai o glanda leneșă, sa suferi de hipotiroidie sau hipotiroidism, orice mănânci se depune în grăsime, ai un metabolism foarte lent + multe alte probleme.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Are pe dracu glanda lenesa, a mancat mai mult decat kcal arde si acum chiar daca mananca cat arde, se mentine la 105, nu coboara.
Nu mai fi naiv.

Ca era un medic diabetolog care facea de cacao pe mult, venea lumea "aaa domne am cu glanda, de aia sunt gras/grasa", si ala zicea "ACUMA va duceti jos si faceti analizele TSH si FT4 la tiroida, si imi veniti cu rezultatele".
Si nu aveau nimic la glanda 98 % din ei, se faceau de ras.

Zi domne sincer "da domne mananc de toate si nu tin cont".
Ca nu e o rusine, cum am zis eu, mancam si 2 cozonaci de 450 g odata la cateva zile ca aveam pofta peste normal.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Nu i adevărat, mulți mănâncă mult si nu se îngrașă, dacă nu mănâncă mult sigur are probleme cu glanda tiroida, sau are un metabolism lent, poste e sedentara, nu face deloc mișcare.

Nu exista sa manance mult si sa nu se ingrase, daca mananca mai multe kcal decat arde, oricine se ingrasa, daca mananca mult ca volum dar nu sare de kcal care le arde, da, nu se ingrasa.

Si daca nu face miscare nu conteaza, cont sa manance cat arde, multe fete sunt sedentare si f slabe.

Eu sunt f sedentar si slabeam asa ca aveam mai putine kcal decat ardeam.

A mancat mai mult decat trebuia, s-a dat in dulciuri sucuri sigur, si nu si-a dat seama ca e prea mult caloric.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Exista.Persoanele cu hipertiroidism nu prea se îngrașă, cunosc oameni care mănâncă aproape cât mine și sunt slabi, și crede-mă ca eu mănânc câteodată enorm. Poate avea și probleme cu ficatul, sa îl aibă mărit, degeaba face deficit, sunt multe cazuri cu deficit și nu se slăbește în hipotiroidism nicicum, mai ales când pe lângă asta are și tiroidita autoimuna.

Aia cu hipertiroidism nu se ingrasa, bine, se ingrasa daca mananca si mai mult, de ex daca arde 4000 in loc de 2200 si ii dau 5000 se ingrasa si ala, insa nu i-am pus pe astia, am pus oameni fara probleme la glanda.

Dar cum cazurile astea-s mai rare de care zici, eu zic ca nu are probleme cu tiroida insa se poate duce la analize FT4 si TSH si se afla imediat.

Daca are tiroidita autoimuna si asta da hipotiroidism asta e, se ia tratament si merge asa, oricum si hipotiroidismul se trateaza cumva.

Aia care-s slabi de zici tu nu stii ce medie calorica au ei zilnic, depinde.
Ca poti manca si 3500 kcal/zi 3 zile in loc de 2200 cat arde, dar dupa aia sa manance 1500 mai multe zile si pierde kcal in plus si nu se ingrasa.
Ca daca dai pe mana mea pe unu din ala, pe pariu cu martori ca se ingrasa cat vrei tu si in cat timp vrei tu, tu dai doar comanda, si se rezolva.

Bine, daca face sport mult, sigur ca arde mai mult, dar asta e altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinzand de inaltimea ta, la o inaltime sub 1.60, aceasta greutate se poate incadra la obezitate medie.

E f mult 105. Nu e iubita ca nu atrage fizic, iar majoritatea baietilor nu sunt atrasi de fetele prea grase, asta e.
Se stie si la barbati casatoriti, dupa ce femeia naste si se ingrasa, nu prea mai atrage si apar mari probleme.

Ptr ca grasimea emite nesanatate, iar inconstientul barbatului de la natura detecteaza ca nu e sanatoasa, iar natura nu vrea sa se cupleze cu asa ceva, de acolo vine ca 95 % nu-s atrasi de grase.
Asta ca sa intelegem si de ce.

Mie imi plac plinutele, dar nu grasele prea mult ca nu ma mai atrage corpul, dar unii vor doar slabe, multi din ei.

| MilmolfayCuTaitei a răspuns:

Mult e putin spus, du-te la doctor!

| Mosotti a răspuns (pentru MilmolfayCuTaitei):

Trebuie sa se duca la nutritionist sa-i faca o dieta sa slabeasca de urgenta, ca 105 ala e mult si daca are 1, 8 m.
Ca nu doar ca baietii nu o plac fizic (si iubirea in general vine de la atractia fizica, sa fim seriosi si se stie mai ales la tinerete), dar e rau si pentru sanatatea ei.