anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 11 ani pe 8 martie si un baiat din clasa mea de 11 ani impliniti. Imi da pe messenger tot felul de chestii inimioare pupici etc. Dar eu incep sa rad. Va rog sa-mi raspundeti la intrebare! Va multumesc mult

6 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Daca ai vrut sa intrebi ce sa faci, eu as fi de parere ca poti sa ii trimiti si tu (eventual ceva haios). Daca nu vrei, poti totusi sa ii multumesti pentru ele si chiar sa te bucuri fiindca o prietenie frumoasa nu strica nimanui!

| MangoGirl a răspuns:

Nu mai radeti de cei de 11 ani.eu am 11 jum sis indragostita lulea. draga mea, daca e baiat ce merita dai si tu inimioare. daca e un puricos, razi in continuare

| Sapphire a răspuns:

Nu e nici o intrebare.
ce vrei sa afli mai exact?
daca te place? sau?

| anna_5786 a răspuns:

Nu crezi ca esti prea mica sa te stresezi cu intrebari din astea thinking si ce te face sa razi?thinking inimioarele thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Risul e foarte bun la virsta ta.Sa nu te opresti din ris niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Problema este ca eu nu vad intrebarea, si sunt sigura ca nici ceilalti n`o vad, dar cred ca pot sa o deducthinking, ia stai! Daca te place, asa-i?! Hmmm... ori acum a descoperit emoticonurile alea si le foloseste ca`i placlaughing, ori te place si asa arata el, la varsta asta...doar nu te astepti sa te pupe live, multumeste`te cu asta!happy

Ceau, sa fi iubita (de baieti, cand mai cresti)!big grin