| Alecsie. a întrebat:

Am 12 ani si de cand ma stiu nu pot sa dorm fara mama sau bunica. Nu stiu ce sa mai fac : am incercat tot pur si simplu parca mi-e frica de singuratate. Mama ma cearta ca sunt mare si vrea si vrea sa nu mai stea cu mine si o inteleg ( asa ajungem la scandal) dar ce pot sa fac! pls heelp fundita pentru cel care ma face sa dorm!

4 răspunsuri:
| iuandfto a răspuns:

Si mie mi se intampla la fel. Pot sa dorm daca din alta camera vad lumina si ma simt in siguranta. Incearca asa si poate o sa fie mai bine.

| Butsilee a răspuns:

Uite in seara astahappy du-te intr-o camera sa dormi singurahappy baga-ti castile in urechi cu muzica, radiothinking sau lasa lumina aprinsa cu siguranta va veni mama ta sa o stinga, sau daca in camera respectiva ai tv, uita-tethinking si gandeste-te ca extrateresti nu existalaughing si e casa tahappy sigurahappy in care nimeni nu poate sa intrehappy sa vezi tu ca o sa te obisnuiesti happy e o chestie de metabolism aicihappy Mult succeskiss

| Alecsie. explică:

La prietene am dormit si acolo nu am nicio problema si cu lumina aprinsa chiar ca nu mai pot sa dorm la mine daca se poate si luna ar trebui sa se stinsalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are nimic. Eu am dormit prima data singura la o prietena, si nu mi-a fost teama. Incearca si tu sa mergi la o prietena, apoi rog-o sa plece in alta camera(sau invit-o la tine). In felul acesta, esti bine dispusa datorita prezentei prietenei tale si vei adormi repede happy.