| MrBre a întrebat:

Am 13 ani. Si vr sa im ifac un tatuaj pe spate.
Doare foarte tare atunci cand ti-l faci?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu doare, dar trebuie sa ai 18 ani ca sa poti sa-l faci sau sa te duci cu parinti de manuta.asta in cazul in care vrei sa-l faci intr un salon, daca ti-l face vreun prieten ceva te poti duce singur dar sigur ai tai nu vor fii de acord

| gicaputinica a răspuns:

Tatuajul in sine, nu doare rau dar cand te-o vedea tactu o sa doara rau!

| OctoberandApril a răspuns:

La 13 ani doare ca naiba.Asteapta pana la 18, atunci nu o sa mai doara atat de tare.
Tatuajul doare in functie de zona in care ti-l faci, de marimea sa etc.
Nu mi-ai cerut parerea dar eu tot te voi sfatui sa nu ti-l faci.Vei gasi nebuni care sa-ti faca si fara acordul parintilor si poate ai tai nu vor mai avea ce sa comenteze dupa ce faptul este implinit dar gandeste-te ca exista o probabilitate destul de mare ca peste 3 ani sa nu mai gandesti asa, sa te schimbi iar tatuajul ala nu te va mai reprezenta si iti va veni sa-ti jupoi pielea ori de cate ori il vei vedea.

| Crashhunter a răspuns:

Frate,eu am 14 si iti zic sincer ca nu ma tenteaza! Adica,uite, o sa ai cu tine, sau mai bine spus, pe tine, restul vietii, o pata de cerneala intr-o forma anume. Daca peste 3 ani nu iti mai place tatuajul. Daca vrei un tatuaj ca sa te simti tu bine, fa-l intr-un loc in care nu se vede sau e mai discret, cum ar fi stomacul, mana, piciorul, chiar si zona pubiana(ca banuiesc ca nu te cauta la.)asa ca faza cu tatuajul pe spate e o idee total prosteasca.Esti mic, si din cate vad trebuie sa te maturizezi.Crezi ca doar tu ai jucat GTA:SA? Nu e asa frumos cu tatuajele astea, asteapta si tu sa cresti mai mare, du-te la un salon safe si incearca sa nu iti acoperi mult din suprafata corpului.E cool uneori, adevarat, dar sincer gandeste-te ca uneori nu e.Incearca-le pe cele cu termen,(1luna,6luni.)Poate ca asa iti va trece.Sa nu crezi ca daca ai tatuaj tu o sa fi cel mai smecher din lume.E periculos si pentru pielea ta si pentru persoana ta.Nu cred ca esti pregatit daca intrebi"Doare?"
Da, doare.Din cate am auzit e ca o multitudine de injectii consecutive.Cea mai relaxanta parte a injectiei e cand se descarca lichidul in tine.In rest, only pain and agony.Bine,daca nu esti Emo sau Punk sa iubesti durerea,iti sugerez sa lasi jos ideea aceasta,pentru ca iti va marca viitorul.
Serios,acum vorbesc cu tine liber si iti sugerez sa nu o faci, e foarte, foarte, foarte periculos si incredibil de prostesc. Daca vrei un tatuaj, asteapta si tu pana la vreo 16, 17, 18 cel mai bine.Ca doar din cauza asta intra aia de 15 ani cu masina in vaca de pe deal, ca nu au rabdare pentru a da un examen peste 3 ani.Serios acum.Gandeste-te bine, foarte bine.
Din cate stiu exista si tehnologie cu care indepartezi tatuajul, deci nu e ireversibil dar din cate stiu doare mai tare decat iti poti imagina, asa ca las-o deoparte.Mai bine te apuci de fumat, ca macar acolo daca ai vointa te lasi.Sau si mai bine, perforeaza-ti urechea. Poate iti mai trece.Da-ti Flash.
Deci, ca sa iti raspun la intrebare, da doare, nu, nu tare.Iti plac injectiile?
Daca nu, Farewell.Imi cer scuze pentru tonul folosit dar nu sunt de acord cu tatuajul la varsta ta.SERIOS>GAndeste-te de mai multe ori!

Întrebări similare