| Cristinelll a întrebat:

Am 15 ani si sunt confuza in legatura cu prietenul?
Sunt de 4 luni cu el. din ultimele 2 luni s-a schimbat mult.Nu mai e ceea ce era.Nu ma mai suna asa des.Si zice ca nu a putut ca a avut treaba toata ziua. Bun l-am inteles de fiecare data dar deja m-am saturat nu mai stiu ce sa fac. Daca ma vede ca vorbesc cu un baiat imi reproseaza ca ce am avut eu de discutat cu ala si etc.Nu pot zice ca nu ii pasa de mine. ca i pasa ca daca vede ca l-am sunat ma suna inapoi. Un telefon de a lui e la mine de vreo luna, de inselat nu ma insala ca nu merge nicaieri numai in localitate sta cu prietenii lui.Si imi zice orice si totul. Dar nu stiu nu se mai comporta la fel asta ma deranjeaza. Ajutati-ma va rog mult!

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Mi se pare că cam exagerezi că nu te sună la fel de des nu e un motiv suficient de bun ca să spui că s-a schimbat. De ce nu vorbeşti cu el, explică-i că ţi-ai dori să te sune mai mult, să comunicaţi mai mult. Nu fi cicălitoare că s-ar putea să se enerveze şi nu faci nimic bun. Încet şi ai răbdare, poate omul chiar a avut treabă! Baftă!

| bianca a răspuns:

Raspunsurile la toate intrebarile tale se afla doar la el.
Mergeti intr-o zi in parc si in tmp ce va plimbati explica-i toata situatia.
Ca s-a schimbat, ca te simti neglijata etc.
intreba-l ce se intampla?
Si atunci el iti va explica totul.

succes :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce iti faci griji daca nu te insala, inseaman ca tine la tine, dai putin timp poate are ceva probleme personale si nu poate sa le vorbeasca cu tine sau poate iti framanta ceva si incearca sa iasa la lumina

| Dede_8276 a răspuns:

Ar trebui sa-i spui si lui ce nelamuriri ai, si asa o sa vezi ce parere are si el de "schimbarea"proprie. daca spui ca nu are iesiri decat cu prietenii si ca ii pasa de tine inseamna ca asa este.probabil are si el o problema, e intr-o pasa mai proasta:* vb cu el si vezi ce iti zicehappy