Fii serios ai doar 16 ani, esti tanar, inca nici nu esti constient de existenta ta, la ce liceu esti?
Sunt cât se poate de serios în legătură cu ce am scris
Esti tanar, nu te plange inca ca ai toata viata inainte, nu esti singurul in situatia asta, integreazate intr-un grup de prieteni, nu sta pe retele sociale, stai afara
Doar tiktok mai am că în rest am șters și celelalte rețele de socializare sa nu îi mai văd pe alții că se distrează mai mult ca mine, și stau mai mult pe afară fiindcă stau și la curte
Salut!
Te inteleg perfect si eu pe la 15-16 nu aveam prieteni dar incepand din clasa a zecea s-a transferat la mine in clasa un baiat care avea sa devina cel mai bun prieten al meu apoi cunoscandu-l pe el am cunoscut si alte persoane de calitate si mi-am largit cercul de prieteni.
E foarte nasol sa nu ai prieteni in perioada adolescentei dar nu e totul pierdut pentru tine.Trebuie sa iesi mai mult din casa si sa cunosti mai multe persoane.Sa nu iti faci prieteni doar de dragul de a avea un prieten, imprieteneste-te cu persoane care sa fie de calitate si sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine.
Incearca sa inveti cat poti tu de bine la scoala sau invata bine la o materie care iti place sau investeste timp in activitati care iti creeaza placere, poate asa mai gasesti oameni cu care sa vorbesti.
Lasa ca nu esti singurul. Mai traieste si tu "degeaba acasa" macar pana la 18 ani, ca pe urma o sa duci dorul statului acasa. Intre timp, invata tot ce poti de la ai tai, de la facut mancare pana la reparatii casnice ca sa iti fie usor sa te faci util si sa te descurci cand o sa te muti singur si apuca-te de tocit pentru bac si facultate. Poate o sa se uite si la tine vreo tocilara urata intr-o buna zi
Cristina2008 întreabă: