| Anonimus241241 a întrebat:

Am 17 ani iar prietena mea la fel suntem impreuna de 4 ani si cv iar ea tot evita sa faca dragoste cu mine niciunul dintre noi nu a facut-o. Si cand vine subiectul asta il evita, daca suntem acasa la mine nu vrea sa se dezbrace chiar daca ne excitam, imi zice uneori ca nu este momentul potrivit.
Acum 9 luni am inselat-o cu cineva ea a aflat si de atunci nu am mai facut nimic dar nu m-am culcat cu acea persoana. De ce nu vrea sa facem dragoste?

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca este prea mica sa faca dragoste, este iunca minora si tu nu ai motiove sa-i propu asa ceva unei fete minore. Evident nu este momentul potrivit, e prea mica. Cat despre inselat, nu cred ca exista multe femei care sa accepte sa se culce cu un barbat atat de jalnic incat nu-si poate tine hormonii in frau.

| MrAnderson a răspuns:

Salutari

Pentru ca nu este in primul rand pregatita. Nu o forta, ca s-ar putea sa o pierzi, indiferent daca accepta sau nu. Las-o sa isi gaseasca ritmul ei.
Si in al doilea rand, cred ca are si ceva retineri din cauza ca ai inselat-o. Dupa ce ai fost cu alta, mai ai pretentia sa fie deschisa asa cu tine, mai ales ca nici inainte nu era? happy

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Fiecare fata are dreptul sa hotarasca momentul cand sa-si inceapa viata sexuala.Trebuie sa stii ca pentru ele acest moment va ramane o amintire,, pe viata,,.ar trebui sa apreciezi ca nu se grabeste.