anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani sidoresc sa ma casatoresk.Persoana e de 22 de ani.Il iubesc mult. dati-mi un sfat ce sa fac?

7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Daca vrei sa fii legata de casa, sa faci toata ziua mancare, cumparaturi, sa speli haine si sa dai tata la bebe, n-ai decat, casatoreste-te! Eu insa nu as face greseala asta, ai viata inainte.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Nu! Esti prea tanara sa te legi de un lucru atat de important.
Mai traieste aceasta relatie asa cum e ea, fara prea multe obligatii, mai ramai acasa la ai tai si fa-ti un rost.
Vei vedea ca in relatia voastra nu va fi monotonie si totul va fi mai "roz".
Nu te pripi sa ajungi sa iti para rauwinking
Numai bine!

| marry a răspuns:

La 17 ani?:O

de ce te grabesti? crezi ca nu mai ai timp? eu zic sa te gandesti mai bine chiar daca il iubesti asa mult cum zici tu big grin

| elamit a răspuns:

Mai asteapta, mai distreazate, casatoria nu e un lucru atat de frumos pe cum pare, poti iubi si fara o hartie la mana.

| iepurica_7902 a răspuns:

Casatoreste-te!

| andreea69dea a răspuns:

Esti prea tanara si inca nu stii ce implica o casnicie.Crede-ma ca multi au relatii de ani de zile si se casatoresc si tot regreta. ii o prostie sa faci pasul asta la anii tai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa intelegi ca tu inca nu te poti casatori de la 17 ani.Si acum sincer tu chiar crezi ca daca va casatoriti o sa dureze gandeste-te un pic poate peste o saptamana va despartiti si ce ati facut un mare rahat.
Inca ai toata viata inainte si daca esti buna la carte cauta o facultate decat baieti.