| And7280394847 a întrebat:

Am 18 ani și am locuit 2 ani cu o prietenă bună mai intai intr-un cămin și apoi intr-un apartament. De Crăciun am primit o agendă si imi scriam gânduri mai întunecate să zic așa acolo. O lăsam in cameră crezând ca nu e cine știe ce și nu ma feream de colega mea. Acum mai având putin pana sa inceapă școala ar fi trebuit sa ne căutam apartament si ieri mi-a trimis mesaj mama ei ca nu o lasă. Să vedeți care e motivul. Ea citea ce scriam eu acolo si cică se speria foarte tare si i-a zis si mamei ei iar acum mama ei mă cam crede nebună sau ceva și ii e frică să o lase cu mine. Nu imi venea să cred pentru că eram prietene foarte bune si nu mi-a spus niciodată nimic despre asta. Spuneți o părere, ceva, pentru că eu am rămas șocată.

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Aa... Parere? Prietenia intre fete nu tine. Soarta.
Ce ai scris acolo? Daca nu ai scris blesteme, sau planuri despre cum sa o omori si sa o incendiezi, atunci e mai ciudata decat tine, si nu e nici o pierdere "despartirea" asta.

| Celcestietot a răspuns:

Ii spui adevarul. Daca te accepta asa bine, daca nu, nu. Fiecare persoana are gandurile sale, nu ar trebui sa incercam sa ne judecam intre noi.

| Andreeush a răspuns:

E foarte urât din partea ei că ți-a citit jurnalul, așa ceva nu se face.
Dacă avea vreo nelămurire și întradevăr îți era prietenă te-ar fi întrebat ce se întâmplă cu tine, ce probleme ai.

| Plato a răspuns:

Chiar asa intunecate ganduri ai la varsta ta? laughing
Ce parere pot spune? Cauta-ti alta colega, ascunde agenda, sau cauta-ti una la fel de malefica, astfel nu va fi nevoie s-o ascunzi.