| YumiSukinanda a întrebat:

Am 2 colegi o fata si un baiat: alex si larisa. larisa e verisoara mea. ei se baga mult in seama se da unul pe langa altul chestii romantince. iar ei spun ca nu se iubesc. voi ce spuneti? si.imi place putin de alex.si sunt geloasa putin pe ei... ce spuneti? ar trebui sa fac ceva daca il plac pe el? ar trebui sa cred ca sunt iubiti? funda!

3 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns:

Eu zic sa nu te bagi pe unde nu fierbe oala ta. Parca spui ca larisa este verisoara ta, pai nu este frumos din partea ta sa te bagi in ciorba ei.Nu stiu ce sa zic daca ei sunt iubiti, vad ca iubirea pe aici pe TPU imbraca multe forme si nu prea aduc a iubire, cu o pagina in urma iubita unuia se alege si cu o mama de bataie de la iubit si el(iubitul) nu stie daca a procedat bine si intreaba TPU rolling on the floor

| YumiSukinanda explică:

Ea sa nu se bage, inainte eu eram cu alex si nu ne-am despartit.

| floripufi a răspuns:

Nu daca ei spun ca nu sunt iubiti nu sunt dar poate se inteleg foarte bine si ar parea ca sunt iubiti dar poate ca le place unul de altul si gata.Se poate si sa fie iubiti si tu nu ai de ce sa fi geloasa.De ce sa fii geloasa asta e iti cauti altul si ii arati lui alex ca nu esti geloasa pe ei.