| smilerz19 a întrebat:

Am 2 intrebari:
1. A vazut cineva emisiunea Comanda la mine, editia din 17 iunie cu Robert si Sabina [ va puteti uita pe trilulilu ]? Imi zice si mie cineva cum se poate face un pierce de genu ala cum avea Robert in buza de jos in dreapta [ lui. ]
2. Unde se poate face pierce [ in buza ] in Baia Mare, cu ac sterilizat si tot tacamul si cat costa?
Multumesc, dau funda.

4 răspunsuri:
| VitaminA a răspuns:

1.Nu am vazut, mi se par o porcarie emisiunile alea, poti sa-ti dai piercing in buza la un Salon de Tatuaje, trebuie sa ai minim 16 ani.
2.La fel ca sus, cauta un salon de tatuaje, sigur se ocupa si de Piercinguri. Oricum, o sa-ti treaca faza astatongue

| Anabeth a răspuns:

Da, la un salon de tatuaje, si trebuie sa ai 18 ani (nu 16) ca sa iti faci pierce, sau poti dar cu acordul parintilor (la salon trebuie sa fii insotita de unul dintre ei) Sa stii ca e dureros daca nu e cu anestezie. ( eu mi-am facut singura, in buza si de aia iti spun).
Lasa-mi mesaj si iti dau eu mai multe detalii.
B'bye kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa ai si 14 sa poti sa iti faci pierce nu neaparat 18 si poti sa iti faciç intr-un salon de tatuaje

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa vii la mine ca iti fac eu piercing...am un pistol, face ala niste gauriiilaughing)si sterizlieazalaughing... dupa ce te-ai mai uitat la emisiune mai vrei si piercing? vai de capu tau!