| Drunkk a întrebat:

AM 2 ÎNTREBĂRI:
-Ce vârstă ţi-ai da dacă nu ai ştii câţi ani ai?

-Ce-ai alege între a pierde toate amintirile pe care le ai până acum sau a fi incapabil sâ iţi mai faci amintiri de acum înainte?

Răspuns Câştigător
| AlinaaAli a răspuns:

1 tinand cont de faptul ca eu am 21 de ani si toata lumea imi da 18, probabil as spune si eu ca am 18!
2 asta cu amintirile e cam complicat! am numai amintiri frumoase pana acum:X:X si prefer sa raman cu ele orice ar fitongue
sau,daca ma gandesc bine,cred ca sunt unele chestii pe care as vrea sa le uit, niciodata nu sti ce iti rezerva viata! asa ca, poate as alege a doua variantatongue

2 răspunsuri:
| CandyTetris a răspuns:

Am 17, mi-as 17happy
As prefera sa le pastraz pe ambelebig grin, dar ca sa raspund intrebarii tale as pastra amintirile de pana acum, stii tu, vrabia din manahappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dupa fizic mi-as da 16 ani, dupa minte 10 straight face si la a doua intrebare mi-as pastra amintirile si frumoase si rele si mi-as face amintiri si de acum inainte...adica...nu ai de ce sa uiti, in viata nu e totul roz, fara moemnte poraste nu poti avea o viata; daca nu stii cum e cand e rau nu ai de unde sa stii cum e cand e bine.La a doua intreabre le-as alege pe amandoua happy