| CostinAlamariu a întrebat:

Am 2 întrebari la care as aprecia cate un raspuns pentru fiecare.

1)Cum fac să mă împac cu oameni care sunt suparati pe mine?

2) de ce unor oameni le e atat de greu să se împace cu tine, mai ales cand nu le-ai facut nimic grav (gen ati avut o simpla diferenta de opinii si atata tot)?
Ma refer psihologic ce se intampla în mintea unui om de e așa ciudos si nu se poate nicicum împaca? Mie niciodata nu mi-a placut sa stau suparat pe oameni. Mi se pare stupid si copilaros. De asta nici nu înteleg de ce unii sunt asa.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deoarece acei oameni care pastreaza resentimente sunt orgoliosi iar din orgoliu nu lasa de la ei si vor ca cei care i-au suparat sa ii roage in continuare pentru iertare.
Indicat cu astfel de persoane e sa le ceri iertare o data, de doua ori iar daca nu accepta si se țin mandri, ii tratezi cu indiferență, dupa aceea or sa inceapa ei sa lase de la ei.

Nici mie nu-mi place sa pastrez resentimente si nici sa ma razbun. In adolescență eram razbunator dar si pentru faptul ca eram mai imatur, acum vad lucrurile altfel.

| 1234567anaa a răspuns:

Cred ca eu iti pot raspunde la aceasta intrebare pentru ca si eu sunt acel tip de persoana. De obicei daca ai anumite sentimente negative fata de o persoana si nu poti sa tii le arati astepti un mic semn ca sa te poti "descotorosi de ea" sau pur si simplu te-a durut si nu poti sa treci peste.