| Adlai a întrebat:

Am 2 intrebari.

Tocmai acum când am intrat pe TPU, am aflat ca mi-a dispărut prima mea întrebare și îmi zice ca a fost stearsa odată cu răspunsurile ei, și la întrebarea a doua, mi-au dispărut comentariile, Conversația mai corect zis. Este posibil sa fie recuperate odată șterse? Și de ce s-a întâmplat asta? Ca eu nu am făcut cu mâna mea.

As vrea și eu o scuza, ca profa de biologie ne-a zis ca o sa ne asculte maine din primele 3-4 lecții cred, doar ca singura problema este ca am cerut la alții sa-mi dea și mie prima lecție la biologie, și niciun răspuns. Alta a zis ca o sa-mi dea mai târziu, și nici nu mi-a dat. Deci înseamnă ca trebuie sa învăț o lecție la biologie pentru prima nota. Și dacă ii zic ca am reușit sa învăț o lecție la biologie, și doamna va intreba de exemplu, cum ai invatat o lecție? Cu mirare.

Adevarul e ca, prima lecție la biologie, e in caietul celălalt și nu-l mai găsesc, nu stiu pe unde sa-l caut. Serios vorbesc.

Poate cineva sa-mi zică și mie o scuza in cât sa suna reala și încât sa nu sune ca și cum dau vina pe cineva, ca nu vreau ca dupa aia sa nu mai primesc nimic de la alții. Și in cât sa fiu crezut de profa. Ca nu am nicio idee ce sa-i zic.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Întrebarea ti-a fost stearsa pentru ca pe TPU n-ai voie sa iti faci temele.Alea ti le faci singura acasa. Legea e cam ciudata, e adevarat, pentru ca daca intrebi de vreo metoda te copiat la teza, nu-i problema, asa cum nu-i problema nici sa intrebi cum sa minti mai frumos ca nu ti-ai facut tema.Ai sa te convingi de asta când ai sa vezi ca întrebarea de acum nu iti va fi stearsa. niciodata...

0 răspunsuri: