| meyryi a întrebat:

Am 20 de ani si nu mi-am inceput viata sexuala. ce trebuie sa fac? din cate am auzit ar trebui sa o incep. asa este? dar eu nu sunt pregatita pentru asta, nu simt ca acel moment a venit.Astept raspunsurile voastre.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari domnisoara! Cand vei gasi omul pe care sa il iubesti si vrei sa imparti viata cu el pana cand moartea va va desparti, te vei simti pregatita si o vei face. Iti dai seama cat de mandru va fi sotul tau? Toata viata va spune prietenilor "a mea a fost cuminte, eu am fost primul si ultimul"; va spune fetelor voastre " fiti cuminti ca mama voastra" iar tu vei fi prietena lor si le vei invata cum sa se poarte. Vei fi o sotie si o mama fericita! happy

16 răspunsuri:
| LuS[z] a răspuns:

PT fete e ceva foarte special.asa ca nu te ingrijiora."la ele"se spune ca pana-n 25 nu e timp pierdut ci doar experienta.la ei....nu stiu ca se spune ca trebuie de la iceput"inceputurilor"?

mlm
| mlm a răspuns:

Daca tu simti ca intr-adevar nu esti pregatita, este bine sa faci ceea ce iti dicteaza sufletul, nu are nimeni nimic impotriva si cred ca ti se poate respecta dorinta.

| cristi27 a răspuns:

Daca inima ta iti spune ca nu esti pregatita atunci e bine sa mai astepti, orice baiat cu care ai fi daca vrea sa inteleaga lucrul asta bine, daca nu e problema lor, tu sa faci doar ceea ce simti, pup dulce si bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Viaţa sexuală o începi atunci când eşti pregătită fizic şi emoţional, nu sub presiunea partenerului sau la ambiţie.
Vârsta nu are relevanţă dacă este peste 18 - 20 de ani, începi să te maturizezi, acumulezi cât mai multe cunoştinţe despre viaţă şi oameni, poţi face diferenţa între bine şi rău, etc.
Gândeşte de două ori şi iei o singură decizie.
Pa, pa.

| spiritul a răspuns:

Ce cuminte ai fost, ma mir

| Flav a răspuns:

La 20 de ani, ma crucesc sa vad ''m 20 de ani si nu mi-am inceput viata sexuala. ce trebuie sa fac? din cate am auzit ar trebui sa o incep. asa este?''. Nu inteleg unde ati trait pana acum.
Vrei sa fii si tu la moda sa nu mai fii virgina? Sa te informez : deja esti demodata, draga! Trebuia s-o faci acum 6-7 ani.
Acum, ca tot esti in urma cu trend-ul, mentine-ti naibii atitudinea si mentalitatea. Nu esti pregatita? Atunci fa-o cand esti, cand iubesti, cand simti ca ''He's the one, woman! ''.
Si tot ai rezistat atat, iti dai seama ce amintire vei avea cand o vei face pentru. prima oara? Vrei sa fii dezamagita de tine insuti ca ai eusat? Pentru ce? Pentru ca prietenele tale indeamna? Pentru ca un baiat face avansuri s-o faceti? Fii tu, fii cum ai fost acum si nu te dezamagi ca timpul nu-l poti intoarce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dau un sfat.maritate virgina daca tot ai stat atata.nu e nici o rusine ci o virtute sa fii fecioara in patul de nunta cu mirele tau. iata la o tipa de 15 ani tocmai am deschis un tabel.aici pe TPU. daca tot e inceputa si ea vrea? nu

| cotzobel a răspuns:

Cine ti. a spus tie ca ar trebui sa o incepi? pai daca tu nu esti pregatita pentru a face pasul asta, ce conteaza ce spun ceilalti? stai linistita in banca ta, pentru ca stai foarte bine...cand vei fii pregatita vei stii cu siguranta si vei face din acea noapte una de neuitat pentru amandoi, asa cum ar trebui sa fie...acum ma uit la pro tv si spun: JOS PALARIA! happy

| sorin a răspuns:

Pai incepi cand esti pregatita, si cand vrei cu adevarat.

| Babushka a răspuns:

Asteapta pana vei fi pregatita cu adevarat.Nu este nici o problema faptul ca ai 20 de ani e norocul tau baiatu cu care iti vei incepe viata sexuala va fi tare surprins placut de asta!

| abis a răspuns:

Asteapta pana vei fi pregatita. Ce rost are sa te grabesti?

| kenzo a răspuns:

Scoate-o la vanzare pe internet! glumesc, astepta pana crezi tu ca esti pregatita!

| naya a răspuns:

laughing si eu tot cand am schimbat prefixul pentru prima oara. stai linistita, e mai bine asa. adica pentru mine asa a fost fiindca la varsta asta am fost mai informata, mai sigura, mai pregatita pentru pasul asta. acum sa nu te intristezi daca nu o iesi prima relatie asa cum vrei, sunt atatia oameni pe lumea asta.don't worry be happy. :* si ai grija de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari si bine ai venit in clubul meu..credeam ca am ramas ultima din specia mea pe cale de disparitie. Nu iti face griji daca nu esti pregatita..nici eu nu sunt si ce?

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Eu mai adun experienta inca 10-15 ani si apoi vreau sa ma insor, daca reusesti sa te tii pana atunci ai putea sa te mariti cu mine. Eu zic ca merita sa te pastrezi :p
Acum serios, in primul rand ti-ai raspuns singura: nu vrei inca sa faci. Sa stii insa ca cel mai mult conteaza cu cine faci, daca esti intr-o relatie stabila si ai incredere in el petrece timp cu el in intimitate si vei sti daca e momentul. O excursie ar fi ideala. Daca e doar teama de ceva nou atunci mai verifica o data daca ai incredere in el. Din doua puncte de vedere: ca merita si ca stie ce face, e de preferat ca macar unul sa aiba un pic de experienta ca sa treceti mai usor peste momente delicate. Si daca asta ar fi singura problema, experimentati impreuna pana iese bine.

| Acadela_1365 a răspuns:

Bravo...esti un model