| ZeulMuschilor a întrebat:

Am 21 de ani, fac sala de doi ani, arat mai bine decat majoritatea oamenilor la corp si la fața sunt ok si totusi sunt virgin si n-am avut niciodata o iubita. Vad oameni obezi cu iubite ceea ce mi se pare ciudat. Eu de ce n-am? Lipsa banilor?

23 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ai pretenti prea mari, mai lasa din ele, plus ca esti si narcist, fii omule umil, ca crestini sunt uimili si blanzi ca porumbei asa scrie in biblie, una tot vei avea, totul e sa fii realist

| Violleta2022 a răspuns:

Dupa cum vezi muschii tai nu agata nici o fata laughing fiindca nu ne impresioneaza pe nici una muschii vostri, ci creierasul vostru, comportamnetul samd.

| ZeulMuschilor explică (pentru Violleta2022):

Nu cred asta

| Violleta2022 a răspuns (pentru ZeulMuschilor):

Ar trebuii sa crezi, ca ai 21 de ani si nu ai prins inca nici muste cu muschii aia, dapai fete laughing

| ZeulMuschilor explică (pentru Violleta2022):

Pentru ca nu le am aratat corpul meu

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Lipsa banilor și atitudinea, pot fi o problemă.

| CleanHeart a răspuns:

Nu știi să comunici cu ele și preferi sa te pui in pozitia de victimă dar spune stop și învață să abordezi cu tupeu că doar așa îți faci o experiență și cunoaște tipologii de fete, pune-le întrebări, lasă mister, vorbeste mult cu ele și respecta-le pai mă băieți nu vine nici o fata sa va bată în geam, aia obezi au abordat și au fost carismatici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"ZeulMușchilor" rolling on the floor M-ai făcut să râd.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faptul ca esti virgin, nu ar trebui sa ti-se para o rusine! Eu mi-am pierdut virginitatea la 18 ani cu o... Dama de companie : ( si nu sunt de loc mandru de asta, acum uitandu-ma retrospectiv, mi-se pare trist si scarbos in acelasi timp. Am reusit sa fac dragoste abia la 21 de ani. Si cand spun dragoste, nu ma refer la acel sex lipsit de sentimente. Am facut-o cu o fata pe care o iubeam din tot sufletul meu, si ia ma iubea la fel. Pana la 37 de ani am mai facut dragoste doar de 3 ori, sex am mai facut de foarte multe ori ca sa mai tin minte. Fie a fost cu dame de companie fie partide casual fara nici o implicare emotionala. La intrebarea de ce aia obezi au iubite si tu nu, ti-ai raspuns singur: au bani! Nu vreau sa fiu rau, dar trebuie sa fiu realist. Dupa cum sti si tu, femeile de azi au niste standarde de frumusete ridicole. Chiar daca tu esti tras la sala, probabil ai sub 1.80 iar fata ta chiar daca este ok, nu este din aia de justin biber sau iny sebi ala dupa care sunt moarte toate femeile. Raspunsul ar fi cam asta : orice tipa care este pitica, supraponderala care lucreaza pe minimul pe economie, nu are nici scoala, ii refuza pe baietii avrege ca tine pentru ca in mintea lor spalata de tiktok.si Instagram, tu nu esti suficient de bun pentru ea. Ea il prefera pe al bad boy care se comporta urat cu ea si face combinatii pe anglea. Totusi, nu toate fetele sunt asa, mai sunt si fete bune care te pot place asa cum esti tu, doar ca genul asta de fete este pe cale de disparitie in ziua de azi. Sunt greu de gasit, dar nu imposibil. Asa ca bafta, ai incredere in tine, si cauta fete cuminti si decente. Chiar daca nu sunt " bunaciuni', au calitati mult mai importante decat aspectul fizic. O femeie inseamna mult mai mult decat tatze si cuurr. Loialitatea, reputatia si afectiunea pe care ti-o demonstreaza sunt mult mai.importante decat fizicul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu lipsa banilor e problema, ci atitudinea, vibe-ul și carisma. Poți să fii plin de bani și mușchi, dacă nu știi să abordezi și să vorbești cu o femeie, ești 0.

| 4evergentleman a răspuns:

Poate ești prea timid sau nu ai vrăjeală la fete, daca nu ai mangla la agățat poți arăta și că un fotomodel.

| anonim_4396 a răspuns (pentru 4evergentleman):

Mangleala nu tine. Nu conteaza nici ce personalitate ai, nici daca esti genul ala de nice guy. Aspectul fizic este totul! Iar sandardele femeilor sunt asa: minim 1.80, nu trebuie' neaparat sa ai muschi dar trebuie sa fi lean macar. Sa ai freza din aia de tiktoker si jawline ( barbie) bine definita. Nu trebiue sa mai faci tu nimic, femeile or sa se bage ele cu tine in seama. Poti efectiv sa fi cel mai prost om, daca esti frumos futzi. Urmatorul lucru dupa care femeile sunt inebunie: banii, masina, casa si statusul social. Am la munca mai multe colege care alearga efectiv dupa acelasi baiat. Si da, ala este inalt si frumos. Efectiv poate sa faca sex cu ce fata isi doreste. Dar, sigur...are personalitate, faptul ca este frumos este doar o coincidenta. Baieti nu mai va lasti pacaliti de idei din astea, gen fi educat, comportate frumos, fa-i complimente, invit-o la cina si plateste tu ( chiar daca si ia are bani, tu trebuie sa platesti ca esti prost). Spune-mi ai vazut tu vreodata vreo fata sa sufere dupa un baiat "de treaba"?! Ele se indragostesc doar de astia frumosi si cu masina, pe astia normali ii considera creepi.

| 4evergentleman a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai eu sunt puțin frumos,înainte eram chiar frumos și da,multe fete se băgau in seamă cu mine dar din cauza faptului că eram tăcut am pierdut multe în viață și arogant! De când am depresie și anxietate nu se mai baga nici o fata cu mine in seama,cred că sunt mulți care au oftica pe mine și îmi pun bete in roate și mă fac nebun altfel nu îmi explic de ce nu de mai baga in seama,sau au crezut că sunt șmecher sau nu știu de aveam o așa mare atracție! Acum tremur de la anxietate pe strada am fata crispată nu cred că o să mai am vreo șansă să mă acepte vreuna așa decât dacă are și ea anxietate sau depresie sau altceva. Devii marginalizat daca ai probleme psihice,ești considerat nebun sau handicapat desi eu le dau clasa la inteligenta la multi care mă denigrează și barfesc. Nu știu,daca te vad unele prost aici țin să te contrazic unele nu te baga in seama e un mare defect sa fii prost în zilele contemporane că de regulă așa ramai nu exista tratament ca in vederea problemelor psihice,unele au principii sau țin cont de părerea din jur sau a anturajului sa nu fie judecată și nu cred că ar sta la discuții cu un prost ori cat ar fi el de frumos,când deschizi gura ucizi tot farmecul ca om prost,mai bine taci și pari misterioswinking și ăștia frumoși pot fi de treabă nu e o regulă,ești puțin cam superficial,pai futzi dar atât, a doua oară nu se mai întâmplă dacă ești prost și nu îți faci relație serioasă, tu pari frustrat că nu ești frumos cam asta reiese din raspunsul tau superficial, generalizarea nu se aplica la toate persoanele, dar așa e daca ești frumos ai multe privilegii dar daca ești prost rău ești evitat crede-mă

Pai eu am spus ca fwtzi! Realtia pe tetmen lung nu o sa tina daca esti prost, oricat de frumos ai fi. Dar da, imi sustin argumentul, ca aspectul si doar aspectul fizic conteaza, pe termen scurt cel putin. S-au facut zeci de experimente pe Youtube. Sa iti explic. Se trimit 2 tipi in campusuri de studente. 1 este avrege, celalat este chad. Prima saptamana tipul avrege, se baga in seama cu 20 de fete. Omul este super educat, face niste glume chiar bune, se duce la tipe care citesc carti si le spune, a citesti cutare carte?! Si eu am citit, si cred ca personajul cutare este asa, si naratiunea este asa si blah, blah. Sti ce rata de succes a avut din 20?! 0, zero, nada, nothing. A doua saptamana chad s-a dus la aceleasi fete, cu o singura propizitie. Vreau nr tau de telefon, esti hot! Asta-i tot. Sti ce rata de succes a avut?! 16! 16 din 20, ceea ce mi se pare excelent. In urmatoarea luna oamenii au repetat acelasi experiment, doar ca pe tinder. Efectiv, chad primea match dupa match, si le scria asa: imi place sa fwwwt! Iar tipele se indragosteau de el, si ii propuneau sa se vada la un date sau chiar sa vina la ele acasa. Treaba asta s-a facut pe 100 de femei. Chad 65 de matchuri si 40 de intalniri si convorbiri la telefon. Tipul avregi 8 matchuri si 2 daturi ( cu niste terminate). Acum sa vorbim despre mine. Eu cand ma uit in oglinda stiu bine ce vad si sunt complet asumat. Un baiat de 1.65 si cu un pic de burtica ( dolofan). Nu sunt superficial sau invidios pe aia frumosi, sunt doar realist si ma raportez la cum se prezinta lumea din jurul meu ( strada mea, parcuri, si mai ales locul de munca). Inca odata mentionez ca nu ma refer la toate femeile, dar la majoritatea. Tu spui ca esti inteligent, ok, te cred, dar inteligenta nu are nici cea mai mica valoare pentru 90% dintre fete/femei. La fel ca si bunatatea, educatia sau personslitatea. Tot ce conteaza este fizicul, banii si statusul social. Ai mai spus ca poate o femeie care are si ia anxietate, te poate accepta. Imi pare rau sa te dezamagesc, dar la fel ca grasa care vrea doar tipi fit si frumosi, tipa care are anxietate nu ar iesi niciodata cu unul care are si el anxietate. La fel cum una care lucreaza pe minimul pe economie nu si-ar face niciodata relatie cu unul care are acelasi salar ca si ia. Chestia asta se numeste dublu standard, si este o ' boala" atribuita exclusiv femeilor. Barbatu trebuie sa ofere absolut tot ( aspect fizic, sex bun, resurse, casa, masina) iar femeia trebiue doar sa existe, faptul ca are un vagin intre picioare o face sa se simt entaitled din orice punct de vedere. Si chestia cu dublu sandardul a aparut odata cu social media. Sa iti explic: o femeie avrege sau chiar below avrege, primeste foarta multa atentie din parte tipilor gen chad. Practic chad se combina cu ea doar pentru cateva partide de sex si atat. Insa femeia nu isi da seama si confunda atentia sexuala cu dragostea sa " valoarea ei ca femeie". Ea isi asuma ca daca a facut sex cu un baiat frumos si bogat, chiar daca a psrasito, in mintea ei a avut doar ginion.si asa prefera sa sara din chad in chad decat sa isi faca relatie cu un barbat avrege. Pt ca in mintea ei, baiatl ala normal ii este inferior. Ea crede ca merita sa se marite sau sa aiba relatii pe ternen lung doar cu printi frumosi si bogati. Asta-i dublu standardu. Este ca si cum eu mi-as dori o femeie care sa fie frumoasa si super fit ( chiar daca eu nu sunt) sa aiba cariera si salariu bun ( chiar daca eu nu am) sa mai faca si mancare si curatenie cand vine seara de la munca in timp ce eu stau cu berea in mana. Este ridicol, nu-i asa?! Sper ca am reusit sa ma fac inteles

Pe termen scurt man dar fetele se vb intre ele așa că jocul nu o sa dureze mult că o să fii respins de multe, ele barfesc foarte mult și informația merge glonț la altele. Nasps e cand ești urat și prost sau urat și nebun dar fiecare își poate găsi alesul in viață dacă iese din zona de confort. Eu știu multi urati care sunt șmecheri și au gagici, o calitate tot trebuie sa o ai dar când ești prost soarta gres te așteaptă nu doar la femei ci în general.Se mărită ele și cu urâți și bogați stai chillhee hee

Urați si BOGAȚI! Nu buni, inteligenti, educati, munictori. Sa ti minte fraza asta!

Ideea evsa nu fii prost,dacs nu te duce capul e grav. Poți fi și urat și destept,sunt multi cu studii superioare care sunt prosti de put și alții care sunt urâți și cu școala vieții și le merge mintea și la bani și la femei,totul e relativ, e o proasta constatare și irațională sa generalizam, cunosc urâți la fata care sunt șmecheri și au gagici crede-mă că sunt cazuri și cazuri în viață, daca nu ești inteligent in zilele noastre ești mort, nu supraviețuiești.

Știu unul urat la fata care deține ogramada de magazine in tot judetul X și e desteot foc, are sotie frumoasa și copil frumos și el la fata nu e frumos, contează să fii inteligent e fundamental și sociabil, masculin ca bărbat nu trebuie sa fii frumos dar pampalau de nu poți purta un dialog. Fiecare cu părerea lui, eu oricum îți respect părerile. Sa ai o seara faina!

Pai sa luam un caz : tigan urat, nu are scoala dar fura sa vinde droage. Face bani multi! Crezi ca femeia care sta cu el, sta pentru " inteligenta" lui sau pentru banii facuti in urma infractiunilor?! Chiar cred ca esti baiat istet chiar daca ai atacuri de panica si anxietate, imi pare sincer rau pentru tine. Dar, na realitatea pentru mine este diferita de a ta. In lumea mea atractia unei femei fata de un barbat se rezuma la
1 aspectul fizic
2bani
3masina
4pozitie sociala
5 putere ( atat fizica cat si decizionala)

Bn amice. Dar in propria ta propozitie " unul urat la fata care are magazine" adica este bogat! Ca bogatia vine in urma inteligentei lui...probabil ca da. Dar nevasta frumoasa a fost atrasa de bogatie in sine, nicidecum de inteligenta. Daca azi baiatul ala pierde toti banii, grantat nevasta aia frumoasa pleaca dupa alt barbat bogat, pardon, ineteligent. Seara faina si tie?

Aspectul fizic nu e decisiv,banii, pozitia și puterea in schimb sunt.
Eu am fost frumos mult timp și am avut numai de pierdut din cauza timidității și a faptului că sunt mai tăcut, plictisitor, am pierdut extrem de mult, daca eram sociabil footeam ogramada de femei dar nu am fost, timiditatea m-a distrus deși într-un mod paradoxal mai aveam momente când agățăm pe net eram altfel, încrezător și am mai combinat și am mai adus acasă cateva dar din cauza depresiei și a timidității am pierdut extrem de mult în viață, anxietatea nu o am de mult de 5-6 ani, depresia de 17 și eu am 32 de ani,deci frumusetra nu m-a ajutat la nimic,mai bine eram mai uratel dar tupeist și fără depresie puțin mai sociabil aveam mult mai multe de câștigat, fizicul nu e totul man crede-ma! Trebuie sa fii șmecher și să priviți de orice oportunitate, eu din cauza timidității am ratat multe, deși repet nu sunt mereu timid, am momente când îmi depășesc cu mult condiția și devin un pericol daca rezonez cu fata respectiva pentru ceilalți din jur că nu prea au șanse decât dacă sunt playboy deși termen corect e playbou. Eu ți-am răspuns cu toată sinceritatea, sunt un tip sincer și aici și în viață de zi cu zi nu mă dau ceea ce nu-s!

| relian a răspuns (pentru anonim_4396):

Uite un bnarbat, tu sa spui daca este aratos bine? Stii actorul ala Adrien Brody, cum ti se pare, aratos?
Afla ca is destule femei atrase de ala.Eu is de parere ca femeile aleg un barbat daca se simt atrase de el, nu neaparat sa fie nice guy, sa fie Iglesias.
Treb sa ai ceva evident, sa sara in ochi la femei.
Barbatii care au trasaturile asa mai comune, mai sterse, nu-i baga nimeni in sama laughing
Si un zimbet daca ai care le atrage vin femeile,, sau stiu si eu ochi, gura etc. Unele se uita si la par laughing daca e ondulalt, brunet, ala esti laughing.

Legat de bani, acolo da banu vorbeste, aia se stie de cand lumea.

Dar daca esti frumos, acolo da umbla femeile dupa tine asa cum ai spus, chiar daca nu esti smart, sau nai nici scule bune laughing

| Konstantinos99 a răspuns:

Nu cauti unde trebuie! Si nu trebuie sa cauti, trebuie sa fi interesat de a incepe o relatie e diferit putintel. Trebuie sa stii ce iubita vrei, sa ai cel putin o pretentie pe care sti ca o va face speciala si apoi vorbeste cu prietenii sau familia daca nu cumva stiu ei pe cineva. E important nu asa oricine, cineva special si te ghidezi pe diferiti factori. Eu unul ti asi recomanda dupa cum vrei tu :
1.pentru o relatie de lunga durata sa cauti sa stea cat mai apoape
2. daca vrei sa te si casatoresti repede, cauta pe la tara(, iti place tie?, ei ii place de tine, gata faceti nunta nu stai)
Tu sti, tu dai tonul si in relationarea dintre voi tu esti stalpul relatiei fata e inima, e focul.
Ai muschi ok, ai ceva in plus acum cauta pe cineva potrivit dupa criteriile tale, ca degeaba e iubita daca ea nu e unica pentru tine si viceversa.
Si serios vorbeste cu parintii sti ce repede gaseschee hee)), mai ceva ca la S R. I.