| bestfully a întrebat:

Am 22 de ani si 35 de kilograme.Inaltime 1, 66. Mananac foarte putin (pentru ca am un stomac foarte mic). Am mers si mi-am luat analizele si sunt sanatoasa. Nu stiu ce sa fac sa ma ingras, pentru ca sunt complexata. Cum sa imi maresc stomacul? Stiu ca sunt subponderala si arat foarte rau, si nici nu ma simt bine, dar nu stiu ce sa fac. Nu sunt prea mancacioasa. Mananc doar sa supravietuiesc. Nu simt nici o placere cand mananc. E vorba de felul in care ma gandesc la mancare, nu de sanatatea mea. Analizele au iesit bune, vitamine am luat (vitamax, centrum, magne b6 etc. ) si degeaba. Cum sa imi educ mintea sa ma gandesc la mancare ca fiind gustoasa? E o problema psihica, dupa cum au zis si medicii. Sa nu se inteleaga gresit, eu mananc de 4 ori pe zi, dar in cantitati mici. Poate nu sunt suficient de ambitioasa.

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Si eu ma confrunt cu aceasta problema, dar arat bine oricum. Am incercat sa fiu mai binedispus pentru a satisface burta dar in zadar. Mie mi-a zis medicul ca e problema gastrica si trebuie sa iau pastile toata viata. Nu forta alimentarea ca poti vomita.