Salut!
Imi pare atat de rau! Bravo tie,ca ai stiut sa ai grija de tine singura.Ah,imi pare rau in legatura cu facultatea.
Pai iti recomand plimbari prin oras,du-te in magazine,du-te pe unde e lume mai multa,in mall-uri, de exemplu, la concerte, la teatru, de ce nu.Nu trebuie sa iti pierzi speranta! Asculta melodii vesele, saltarete, uita-te la niste filme care te pot face sa iti recapeti forta de altadata, uita-te la lucrurile frumoase din viata ta, gandeste-te ca altii nu le au si bucura-te.Succes!
Golul ăsta apare întotdeauna, indiferent de sotuaţia financiară.Şi crede-mă, oricât de bogat sau de sărac ai fi, tot ai nevoie de un umăr pe care să plângi şi cineva care să te înţeleagă. Acest gol e definit de maturitate.Ai realizat că nimic nu durează la nesfârşit.Te felicit pentru asta.E un început bun.Acum,revenind la discuţie, când ai lângă tine pe cineva care să te facă fericită cu adevărat, restul lucrurilor vin de la sine pe parcurs. Gândeşte-te la asta.
Sărut mîna Sofia, cu siguranță problemele de sănătate pe care le ai i ti dau această stare, i ti lipseste facultatea, anturajul pietenii, sigur esti o persoană activă, sau ai fost, dacă nu te superi ce probleme de sănătate ai?