| Ivooomdkdk a întrebat:

Am 25 de ani și vreau sa îmi fac un tatuaj și am intrat pe pinterest sa caut un model. Nu știu cum are mama acces la conturile mele dar a intrat pe pinterest (ma conectez doar pe telefon, nu pc) și a zis ca îmi taie gâtul dacă îndrăznesc ceva. Îmi doresc mult un tatuaj și am deja programare și nu știu ce explicație o sa ii dau mamei când o sa ma vadă cu el. Ce ați face in locul meu?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Explicației mamei la 25 ani?

| dullcat a răspuns:

In locul tau as cauta sa ma mut in alt loc, nu sa stau cu parintii care reactioneaza asa.Nu e normal sa iti spuna ca iti taie gatul pentru ceva atat de banal.Iar daca la 25 te comporti de parca ai 13-15, cu frica de parinti, e grav.

| Ivooomdkdk explică (pentru dullcat):

Nu am voie sa muncesc pana nu termin facultatea, sunt la drept mai am 1 an dar vrea sa fac și master și doctorat, pe la 29-30 as termina facultatea. Eu o iau razna pana atunci

| dullcat a răspuns (pentru Ivooomdkdk):

Pai repet, nu e normal.Si ca fapt divers multa lume se angajeaza inca din facultate.Traiesti intr-un oras universitar cu parintii? Daca stateai la camin sau in chirie aveai mai multa libertate si independenta.

| Ararat a răspuns (pentru Ivooomdkdk):

Masterul la drept e inutil.

| Holiday a răspuns:

Ai 25 de ani si inca mai trebuie sa dai explicatii parintilor?! Wtf?!

| VoidEternal a răspuns:

"Ce ați face in locul meu?"

M-as muta.

| Ararat a răspuns:

Nu ai 25 de ani clar