Draga Delia,
eu spun sa le lasi in pace o vreme.Stiu din proprie experienta.De exemplu bunica spunea ca ma cam fraieresc, adica nu trebuie sa stau eu mereu la cheremul lor, nu? Am inteles asta si cred ca e timpul sa intelegi si tu.
Nu le mai sufoca, nu le mai cauta.Lasa-le o vreme asa.Asteapta sa te caute ele pe tine, daca iti sunt prietene adevarate.Si tu poate ai alte treburi si nu trebuie sa stai mereu dupa ele.
Incearca sa iesi prin parcuri si fara ele. Fa-ti prieteni noi. Distreaza-te cu noii prieteni sau te poti distra si de una singura.Mergi la un suc, parcuri de distractii, banuiesc ca vei merge in vacanta(daca nu ai fost), gaseste-ti o activitate, practicati hobby-urile. Poti supravietu-i si fara ele.
Si oricum nu mai e mult si incepe scoala.Mai repeta materiile...
XoXo
Succes!
Hmmm...Delia,incearca draga mea sa vb u q ele q fiecare in parte si sa le spui ce problema ai, k incepe sa iti displaca ideea k prietenia voastra se duce pe apa sambetei.
Nu mai conta pe celelalte fete, vb u chiar daca o sa fie o kestiune de durata o sa vezi k macar o sa ai satisfactia k u ai facut tot dce ti-a stat in putinta!
spar sa iti fie de folos sfatul mau.si nu renunta, pentru ca apoi o sa-ti para ffff rau
vreau si eu sa te intreb cv si sper sa imi raspunzi, parca nu aveai mama...repet nu vreau sa te supar insa... e o curiozitate
te-am pupat si ai grija de tine!
Ok Delia, daca u spui k asa este imi pare rau pentru tine daca ti-am amintit lucruri neplacute, insa nu intelegeam nimic...
Buna
eu cred ca prea le sufoci si poate ca s-au saturat! parintii ei probabil la fel.
uneori nu e bine sa acorzi atata importanta unei persoane delia
incearca sa vb cu ele si sa le spui ce te deranjeaza... si nu le mai suna atat de des. pup
apropo si eu sunt din ploiesti
Cauta o activitate interesanta pentru tine ca doar nu ai sa stai toata viata la barfe cu prietenele(asa prietene...)ce, tu nu esti in stare sa gesesti ceva de facut fara ele? poate stand singura te vei cunoaste mai bine si vei vedea ca intalnirile dese strica mult; si mai lasa/te si tu cautata.
Off, complicat.Eu zic sa le mai lasi sa respire ! Cred ca si parintii s-au saturat! Eu zic sa-ti gasesti TU SINGURA o modalitate de a te distra, fara prietenele tale.Cateodata este bine sa ai timp si pentru tine. Iar prietenele tale, nu stiu ce sa-ti zic.Cred ca mai bine o lasi balta. Daca vrei le mai sun DIN CAND IN CAND sa vezi ce mai fac. dar nu asa insistent ! Sper ca te-am ajutat.
drAGA delia
Poate ca nu mai vrea sa fiti prietene, poate si-a gasit o alta prietena
totul e posibil
Dar un lucru e sigur: va trebui sa ti-o spuna intr-o buna zi.
SUn-o in cateva zile si intreab-o de ce te ignora
ZIi ca vrei sa vorbesti sincer cu ea nu pe ocolisuri.
Daca iti zice ca nu te ignora, dar chiar nu are timp, vorbeste cu tatal tau.
APropo intr-ointrebare ai zis ca mama nu ai pentru ca a murit.
Dar aici ai zis ca mama nu te lasa sa le inviti.
Chiar daca cineva nu te lasa, roag-o, sau ajungeti la un compromis, 1ora sau 2 pe saptamana, sau arat-i ca esti responsabila.
Cel mai bine ar fi sa o lasi sa respire
Poate ca vrea sa fie singura.
Bafta si sa ne spui ce s-a intamplat
Bybye
RAY întreabă: