| delia_6706 a întrebat:

Am 3 prietene care erau foarte apropiate(alexandra, maria, denisa, lili)...ne intalneam in fiecare zi la scoala si veneau in weekend la mine sau mergeam in parc... Apoi alexandra m-a invitat la ea si gasca s-a apropiat si mai mult dar elexandra se va muta la tara si sta in fiecare zi o zi intreaga si eu ca sa o sun trebuie sa o sun la 9:30...denisa merge in fiecare zi (aproape) la bunicii ei din brasov iar maria de cate ori vorbesc cu ea sa ne intalnim zice ca nu poate sa mearga decat la mec cu maicasa! Am aranjat sa ne intalnim maine undeva intr-un parc(sper sa imi dati si mie sfaturi de un parc in oras ploiesti)sa facem poze! dar eu am sunato pe denisa si a zis ca vb maine iar tot eu am mai sunato de multe ori (chiar in fiecare zi)pe alexandra si raspunde maicasa si o rog sa mi-o dea pe ea! Dar cred ca o innebunesc si pe maicasa! asa ca am rugato pe maria sa o sune de 5 zile (1 zi.Nu pot trebuie sa plec 2.Hai sa ne intalnim noi doua ca eu nu pot suna 3 zi nu ma lasa parinti sa sunt 4.nu are cine sa ma duca 5.nu am banii...sad eu nu pot sa o sun ca parinti ei, au si ras cand am sunato ultima oara!sadsi mai e o problema! eu stau foarte departe de mec nord pentru ca sunt in sud si ea e in nord! Deci nu stiu ce sa facsad...la mine nu pot pentru ca mama nu ma lasasadDeci sa o las balta?

Răspuns Câştigător
| Ralux a răspuns:

Draga Delia,
eu spun sa le lasi in pace o vreme.Stiu din proprie experienta.De exemplu bunica spunea ca ma cam fraieresc, adica nu trebuie sa stau eu mereu la cheremul lor, nu? Am inteles asta si cred ca e timpul sa intelegi si tu.
Nu le mai sufoca, nu le mai cauta.Lasa-le o vreme asa.Asteapta sa te caute ele pe tine, daca iti sunt prietene adevarate.Si tu poate ai alte treburi si nu trebuie sa stai mereu dupa ele.
Incearca sa iesi prin parcuri si fara ele. Fa-ti prieteni noi. Distreaza-te cu noii prieteni sau te poti distra si de una singura.Mergi la un suc, parcuri de distractii, banuiesc ca vei merge in vacanta(daca nu ai fost), gaseste-ti o activitate, practicati hobby-urile. Poti supravietu-i si fara elebig grin.
Si oricum nu mai e mult si incepe scoala.Mai repeta materiile...

XoXokiss
Succes!happy

8 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Hmmm...Delia,incearca draga mea sa vb u q ele q fiecare in parte si sa le spui ce problema ai, k incepe sa iti displaca ideea k prietenia voastra se duce pe apa sambetei.
Nu mai conta pe celelalte fete, vb u chiar daca o sa fie o kestiune de durata o sa vezi k macar o sa ai satisfactia k u ai facut tot dce ti-a stat in putinta!
spar sa iti fie de folos sfatul mau.si nu renunta, pentru ca apoi o sa-ti para ffff rauhappy

vreau si eu sa te intreb cv si sper sa imi raspunzi, parca nu aveai mama...repet nu vreau sa te supar insa... e o curiozitatestraight face
te-am pupat si ai grija de tine!

| SweetCandy a răspuns:

Ok Delia, daca u spui k asa este imi pare rau pentru tine daca ti-am amintit lucruri neplacute, insa nu intelegeam nimic...straight face

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Bunakiss
eu cred ca prea le sufoci si poate ca s-au saturat! parintii ei probabil la fel.
uneori nu e bine sa acorzi atata importanta unei persoane deliahappy
incearca sa vb cu ele si sa le spui ce te deranjeaza... si nu le mai suna atat de des. pup kiss
apropo si eu sunt din ploiesti happybig grin

| florar a răspuns:

Cauta o activitate interesanta pentru tine ca doar nu ai sa stai toata viata la barfe cu prietenele(asa prietene...)ce, tu nu esti in stare sa gesesti ceva de facut fara ele? poate stand singura te vei cunoaste mai bine si vei vedea ca intalnirile dese strica mult; si mai lasa/te si tu cautata.

| Guitarlove a răspuns:

Off, complicat.Eu zic sa le mai lasi sa respire straight face! Cred ca si parintii s-au saturat! Eu zic sa-ti gasesti TU SINGURA o modalitate de a te distra, fara prietenele tale.Cateodata este bine sa ai timp si pentru tine. Iar prietenele tale, nu stiu ce sa-ti zic.Cred ca mai bine o lasi balta. Daca vrei le mai sun DIN CAND IN CAND sa vezi ce mai fac. dar nu asa insistent happy! Sper ca te-am ajutat. kiss

| Guitarlove a răspuns:

Le mai suni DIN CAND IN CAND *
scuzati greselile de ortografie

| delia_6706 explică:

Pai nu am dar o sa am!happysi e draguta noua mamahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

drAGA delia
Poate ca nu mai vrea sa fiti prietene, poate si-a gasit o alta prietena
totul e posibil
Dar un lucru e sigur: va trebui sa ti-o spuna intr-o buna zi.
SUn-o in cateva zile si intreab-o de ce te ignora
ZIi ca vrei sa vorbesti sincer cu ea nu pe ocolisuri.
Daca iti zice ca nu te ignora, dar chiar nu are timp, vorbeste cu tatal tau.
APropo intr-ointrebare ai zis ca mama nu ai pentru ca a murit.
Dar aici ai zis ca mama nu te lasa sa le inviti.
Chiar daca cineva nu te lasa, roag-o, sau ajungeti la un compromis, 1ora sau 2 pe saptamana, sau arat-i ca esti responsabila.

Cel mai bine ar fi sa o lasi sa respire
Poate ca vrea sa fie singura.
Bafta si sa ne spui ce s-a intamplat

Bybye