Mileycyrus isi dorea un catelus.incearca sa iei legatura cu ea:
http://www.tpu.ro/......e-adoptie/
Bubulina daca il vrei gaseste o modalitate sa ajunga catelusulla tine acum repede, daca mai ai rabdare 3 saptamani til aduc eu, am concediu din 25 august si ma duc la galati si am sa trec si prin bucuresti ce zici?
Mie mi-ar placea catelul dar am nevoie de vreo 2 zile pentru am convinge parintii
Dar de unde esti? eu sunt din suceava si mi-as dori foarte mult acest catelus sunt disperata dupa acest fel de rasa...si te rog mult da-mi un raspuns.
Catelul il iau eu, am rezolvat totul, si suntem la cativa km departare, sper sa fie seriozitate in chestia asta si sa fie totul bine, multumesc:*
Eu vreau neaparat sa-il iau, sunt din Bucuresti, imi doresc tare mult un bichon daca il mai aveti? Va rog mult
Buna cristi:*. eu sunt diana, si chiar imi doresc acest catel.sunt din cluj, dar platesc eu transport pentru catel sau orice e nevoie:X. te rog da add pe dee_unik sa vb.astept sa ma contactezi.salut:*
Te rog mult daca il mai ai? Cand ajungi in Bucuresti anunta-ma si pe mine vreau bichonul
Te rog frumos cand treci prin bucuresti, daca poti sa ma anunti si pe mine id messenger misha_blueangel te rog mult pentru ca il vreau neaparat.