| MarocanulJ a întrebat:

Am 30 de ani, mi-am strâns foarte multi bani pe card,care sunt pe duca deoarece din luna august nu lucrez,însă zilnic beau și mă droghez. Chestia e că atunci când ies in public am halucinații și mă simt de parca mă mănâncă pielea și mă sufoc. Mai am vreo șansă? Practic sunt dependent și de droguri și de alcool,mă gândisem la un moment dat să îmi scot diploma de licență la vânzare. Și atunci am zis stop, oricum mai mult de o doză nu pot lua pe ea. Și nu știu cum să îmi permit să mă internez într-o clinica de dezintoxicare, ii vad pe unii că la vârsta asta abia incep sa strălucească și eu deja mă simt pe duca

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Oricand poti da un restart vieti tale,un asta consta frumusetea vieti nu in invidie,ura, bulling asupra altora, vezi de acel centru si treazate, cu toti gresim, important este ca esti constient si vrei sa renunti

| SharpEagle a răspuns:

Intra pe https://www.teenchallenge.ro/
Vezi daca poti lua legatura cu ei si intreaba-i daca te-ar putea ajuta, daca te-ar putea credita, ori poate vei face ulterior voluntariat pentru ei. Daca nu au disponibilitate, roaga-i sa te indrume, sa-ti dea alte contacte.