anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 36 de ani, mi-e foarte greu sa vorbesc cu lumea, sufăr de tiroida autoimuna. Un tratament ii foarte costisitor, am datorii la banca, am renunțat la toate fiindca părinții nu au dorit să mă ajute cu nimic, au ajutat frați, surori cu facultăți, eu am doar seralul ...am datorie la banca, visam sa am o casa și o familie. am incercat fotografia,dar când încercăm să mă promovez in diferite locuri fotografii mă vedeau ca o amenințare,așa că m-am retras, am incercat de doua ori sa îmi fac felul, m-am aruncat într-un lac, am luat o supradoza de antibiotic intravenos l-am băut pe tot în spital ...nu am o relație, nici măcar să mă bucur de un copil, prieteni nici atât, te caută doar când ai.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asigurare medicala nu ai? tratamentul nu este gratis sau macar la jumatate de pret?

viata nu este frumoasa, este o suferinta, te nasti in sange nu in miere

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Bravo.
Muncește.
Ce ajutor mai vrei, la 36 de ani?
Ai încercat fotografia, adică un hobby. Nu te-ai îmbogățit, pentru că aia nu e muncă.
Ceilalți te-au văzut ca pe o amenințare pentru că asta este concurența.
Nu trag femeile la tine, pentru că nu ai viața pusă în ordine. Femeile noastre vor bărbați cu situație materială bună, să nu tragă ele pentru bani. Să nu tragă pentru nimic. D'aia nici nu îți trebuie femeie, dar totuși te plângi.
In concluzie, muncește și întreține-te.
Lasă visele mari, banii se fac din meseriile ușoare dar continue. Cum ar fi ospătăria. Sau construcțiile.
Sper că n-ai aspirații mai mari, că la unu' cu seral, ar fi o condamnare pe viață la situația actuală.
Eventual schimbă țara, cu una în care sunt mai multe oportunități, iar munca nu este o rușine.

| LordCristobal a răspuns:

Eu nu o sa te conving ca viata e frumoasa ca de multe ori viata e dura si nedreapta.
,, Cine scrie viata e frumoasa ia block"cu asemenea abordare nu rezolvi nimic trebuie sa fii mai deschis si receptiv cu cei din jurul tau.
Ar trebui sa lucrezi sau sa faci ceva intr-un domeniu care iti place poate asa iti mai creste entuziasmul pentru viata.Eu zic sa mai incerci o data cu fotografia daca iti place, nu trebuie sa te lasi de un lucru daca altii nu sunt de acord cu tine. Faptul ca erai vazut ca o amenintare inseamna ca erai foarte bun pe ceea ce faci si nu trebuia sa renunti.

| Smmo a răspuns:

Nu te mai gandi sa termini cu viata pentru ca nu ajungi mai bine. Fa-ti ca obiectiv sa scapi de problemele pe care le ai.
Daca nu ai un loc de munca, incearca sa mai faci cateva cursuri, vezi daca poti gasi vreunul gratuit si atestat ANC care sa iti placa, apoi sa te angajezi in domeniu, sa iti platesti datoriile si ulterior sa faci si o facultate daca iti doresti. Relatiile si prietenii vin pe parcurs daca esti om de treaba si serios.

| anonim_4396 explică (pentru Smmo):

Și cu ce faci cursurile pe gratis, cu ce vrei să trăiești, ce mănânci, unde dormi, voi vă uitați la prea multe filme ...sincer daca nu ai penimeni și nimic de unde? Pica din cer nu, hai să îți zic ceva păpușă, am lucrat și 560 de oră pe luna că cei care mă trimiți tu după ce era să rămân fără degetele de la o mana au premiat firma și mi-au dat și cu șutul in c.r așa că nu îmi povesti mie despre sacrifici, dorință de a-ți îndeplini visele

Întrebări similare