| alexandra14 a întrebat:

Am 49 kg si 1, 60 inaltime... ce dieta pot face... dar sa nu slabesc prea mult?

Răspuns Câştigător
| rainlover a răspuns:

Pfff ...presupun ca ai 14 ani, nu (de la numele ta alexandra "14"? de o dieta nu te sfatui sa te apuci... pentru ca organismul tau abia SE DEZVOLTA si plus la asta mai poate fi si efectul yoyo -des intilnit dupa ce tii dieta - dar oricum...GINDESTE-TE LA SANATATEA TA! apuca-te de un sport, daca nu vrei sa slabesti prea mult, si cit mai multa mincare sanatoasa, dar evit-o dupa orele 18-19...cred ca astea le stiu toti... e plin net-ul

8 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Ramai asa ca e bine happy

daniela
| daniela a răspuns:

Pai fructe si legume si multa miscare. Cam atat Oricum nu esti sarita din tipar.

| BUBULINA a răspuns:

Dar tu vreau sa devi schelet?:O
heloooooooooooo
mai fetita trezeste-te. ce draq sa mai salbesti?
asta e greutatea normala

| Chocolate a răspuns:

Dieta pe dreq, nu-ti trebuie asa ceva, esti foarte binewinking...nu va mai preocupati viata cu problemele care nu sunt!

| alexxandru a răspuns:

M-ai bine ramai asawinking!

| ullyse a răspuns:

Cea mai buna dieta din cate exista este cea in care alergi in fiecare seara cel putin 5 minute si mananci ce vrei, atat timp cat e in cantitati de cateva sute de grame

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
De unde ideea asta cu slabitul?
Crezi ca esti grasa rau?
Nu, esti tocmai bine, la 1.60 cm trebuie sa ai 50 de kilograme. Deci... unde este grasimea la tine?
Consuma fructe si legume proaspete pe tot sezonul verii pentru alimentarea organismului cu necesarul de vitamine, saruri minerale, oligoelemente, etc.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai asa cum esti! nu mai exagerati cu slabitul! daca cumva prietenul v-o cere spunetii sa o intrebe pe maicasa sau sa se uite la ea!