| Mindfulness a întrebat:

Am aflat astăzi de ce aveam excludere peste tot la cazinouri și agenții de pariuri. In trecut mi-am pus interdictie la unele cazinouri și agenții,și acum e o lege că dacă îți pui autoexcludere automat ai la toate interdectie,nu trebuie sa te mai duci fizic la fiecare cazinou sa îți pui tu,sa faci cerere,ai pus la una ai pus la toate! Mă bucur că nu mai pot sa joc la păcănele că mi-au distrus viața,dar îmi pare foarte rău că nu mai pot sa joc la pariuri,la fotbal, puneam 10 lei pe un bilet sau 5 lei maxim 15-20 de lei dar nu mii de lei că la păcănele,acum nu mai pot sa joc nici la alea nu mai mă primește nicăieri nici la alea mici unde joci la loto și acolo sunt exclus! Nu mai pot sa intru in nici o agenție! Legea asta e de când îți cere actul de identitate obligatoriu încă de când intri în cazinou sau agentii de pariuri!
Daca vreți să scapati defectiv de păcănele trebuie să îmi urmați exemplu dar nu o să mai puteți juca nici la pariuri, la nimic.

Răspuns Câştigător
| Furnicuta000 a răspuns:

Mi se pare o lege foarte buna

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Vei incerca online

| Mindfulness explică (pentru RAY):

Nu joc eu online

| RAY a răspuns (pentru Mindfulness):

Îți dau eu 1 euro daca nu joci până săptămâna viitoare

La păcănele nu mai joc că mi-au distrus viața, eu am vrut la pariuri dar nu mai pot, și online nu îmi place, am interdictie la pariuri și online.
La pariuri nu jucăm decât cu 10 lei biletul puteam sa mă controlez acum nu mai am voie sa joc nici la pariuri sunt foarte supărat! Eu online nu joc nici să îmi dai sute de euro, in primul rand sunt prea puturos sa îmi fac cont in al doilea rând cu păcănelele am încheiat definitiv, numai idioții joaca la așa ceva, evident am fost și eu idiot cat timp am jucat, nu mai pot recupera banii.

Important este dacă ai învățat ceva din asta, eu maxim pun la loto in gluma

Și la loto am fost și acolo am interdectie! Nu știu cum să fac sa mai pot juca măcar la fotbal, dar nu mai pot, era un refugiu pentru mine, hai că cu păcănelele era o idioțenie dar la pariuri chiar nu jucăm multi bani și câștigăm câteodată. Nu cred că mai poate sa îmi scoată autoexcluderea la presa multe mi-am pus interdictie.

Am avut client care trăia din pariuri sportive

Da,unii sunt meseriași la fotbal.

| contstersinteresscazut a răspuns:

Pe mine mau cam distrus fizic si psihic cam toate. Si ruleta, pacanelele, dar mai ales loto/loteria.

| Mindfulness explică (pentru contstersinteresscazut):

Fa că mine puneți autoexcludere.