| Emeraude a întrebat:

Am aflat astazi despre moartea regretatului Toni Tecuceanu, un stimabil si talentat actor de comedie. Din cele citite in diverse articole, se pare ca nefericita cauza a mortii a fost gripa porcina. Ministerul Sanatatii este si mai inversunat in ceea ce priveste vaccinarea populatiei impotriva acestui virus. Voi... v-ati vaccina? Sau ati facut-o deja?

2 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Trist! Inca o dovada dureroasa a ceea ce poate face ignoranta, optimismul nerealist, si conceptia fatala ca "nu mi se poate intampla tocmai mie!"...

M-am vaccinat! Si Brigaela! Daca tineti la viata, la tot ceea ce va poate oferi si nu doriti sa riscati sa-i indurerati pe apropiatii vostri, vaccinati-va!

Sanatate!

| costymaximus a răspuns:

Oricum am inteles ca i s-a descoperit boala in perioada craciunului, cam asa ceva, si vaccinul chiar daca se vaccina, isi face efectul dupa o anumita perioda de timp, nu imediat, deci principala masura impotriva gripei este tot preventia(care consta in protectie, spalatul miinilor, evitarea aglomeratiilor, etc.). Nu sint impotriva vaccinarii, sa nu intelegi gresit, dar prea multi doctori nu s-au vaccinat si asta nu-ti da de gindit? Oricum e gratuit si nu a omorit pe nimeni pina acum, asa ca vaccinati-va!