| hypothesis a întrebat:

Am aflat recent ca o fata din liceu ma place enorm de mult in ciuda faptului ca nu am schimbat cu ea nici 2 vorbe pana acum. Probabil m-a vazut de câteva ori si s-a simțit cel mai probabil atrasa de cum arat. Insa, nu pot înțelege prea bine acest fel de atractie. De fapt, nu stiu cam ce persistenta poate avea in timp. Ma întreb oare daca voi intra in vorba cu ea (aceasta având deja anumite asteptari) ma va mai plăcea oare? Nu asta e tema pe care vreau sa o discutam. Vreau sa pun in Polemica următoarul lucru făcând referire si la ce am scris anterior. In general, exista mai multe tehnici de abordare, dupa cum bine știm (mai mult sau mai putin, eu consider ca orice bărbat ar trebui sa aibă idee). Cand ne interesează/atrage o fata avem tendința sa acționam intr-un fel pentru a iesi cumva in evidentă acelei fete ( nu este o regula asta, luați exemplu cazul meu, nu am purtat nicio Conversație cu respectiva si se simte atrasa). Acest mod diferă de la bărbat la bărbat, acesta poate varia la rândul lui o funcție de fata le care si-o dorește. Si întrebările mele sunt:
Ce faci, ca si in cazul meu, cand din senin ti se pune "pata" pe o fata, dar imediat alții ca ei i s-a pus deja inainte? Mai este oare tentanta "prada" daca deja o avem si nu depunem practic niciun efort (decât acela de a nu-i strica Așteptările fetei)?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te bă și zi-i direct: bre, am auzit că te uiți la mine ca la stele! Ce zici, vrei să te duc la ele? O să pice sărmana pe jos, de rușine, când va lua 3 la geografie că nu știe că soarele e o totuși o stea, și nu tu, cutarescu de la XII-a B!

| hypothesis explică (pentru anonim_4396):

Tocmai ca eu plac pe alta care nu stiu sigur daca ma place, deci o "prada" ceva mai grea. Voiam doar sa subliniez diferenta intre cat de usor poate sa fie cu unele si cat de complicat cu altele si tu, ca barbat, sa nu stii pe care sa alegi, cea care iti ofera certitudinea ca nu te poate refuza sau incercarile repetate de a o cuceri pe cealalta?

| anonim_4396 a răspuns (pentru hypothesis):

Ah. Deci e alta. Pai daca iti place de ea măcar din vedere poti sa renunti la cealaltă care nu stie măcar daca existi.

| hypothesis explică (pentru anonim_4396):

Stie ca exist, am schimbat deseori vorbe cu ea, mi-a dat si oarecare semnale, dar o sa vad cu voi proceda.

| anonim_4396 a răspuns (pentru hypothesis):

Atunci nu te mai abate. O mai fi si alta, las-o sa fie in caz ca nu merge prima varianta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru o data in viata lui are si Dark dreptate. nu exista o "tehnica" anume, doar du-te si vorbeste cu ea. oricum ai sanse bune din start pentru ca te place nu ca altele care dupa 2 cuvinte poate iti dadeau cu praf de mers daca nu arata-i ca Pitt.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Uite ca in cazul de fata nu e asa. N-am avut niciunul dreptate, hater oligofren ce esti. tongue

Hater esti tu ma ca nu ai 3 case si 2 masini ca mine rolling on the floor

Keep talking like that. I am diagnosing. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice ai face vei fii tentat sa descoperi si sa obtii prada grea. Pentru inceput merge cea dintai ca sa te saturi de fiinte taratoare.