Du-te bă și zi-i direct: bre, am auzit că te uiți la mine ca la stele! Ce zici, vrei să te duc la ele? O să pice sărmana pe jos, de rușine, când va lua 3 la geografie că nu știe că soarele e o totuși o stea, și nu tu, cutarescu de la XII-a B!
Tocmai ca eu plac pe alta care nu stiu sigur daca ma place, deci o "prada" ceva mai grea. Voiam doar sa subliniez diferenta intre cat de usor poate sa fie cu unele si cat de complicat cu altele si tu, ca barbat, sa nu stii pe care sa alegi, cea care iti ofera certitudinea ca nu te poate refuza sau incercarile repetate de a o cuceri pe cealalta?
Ah. Deci e alta. Pai daca iti place de ea măcar din vedere poti sa renunti la cealaltă care nu stie măcar daca existi.
Stie ca exist, am schimbat deseori vorbe cu ea, mi-a dat si oarecare semnale, dar o sa vad cu voi proceda.
Atunci nu te mai abate. O mai fi si alta, las-o sa fie in caz ca nu merge prima varianta.
Pentru o data in viata lui are si Dark dreptate. nu exista o "tehnica" anume, doar du-te si vorbeste cu ea. oricum ai sanse bune din start pentru ca te place nu ca altele care dupa 2 cuvinte poate iti dadeau cu praf de mers daca nu arata-i ca Pitt.
Uite ca in cazul de fata nu e asa. N-am avut niciunul dreptate, hater oligofren ce esti.
Hater esti tu ma ca nu ai 3 case si 2 masini ca mine
Keep talking like that. I am diagnosing.
anonim_4396 întreabă:
Gaabryeellla întreabă: