Asa e mereu...
Intotdeauna cei buni, au un suflet mare si iarta repede si asa, pentru ca asa e firea lor.
Si ei mereu sufera, pentru ca celor "rai" nu le prea pasa.
Era o vorba care am gasit-o mai demult pe net : "Cu*vele stau si su* si sunt fericite, iar fetele cuminti mereu sufera", cam asa e si aici
Dar si voua va plac badboys
Ai dreptate mare asa
Pentru ca sunt buni. Nu mai e nimic de zis. Un om rau deja e rau, nu simte. Dar un om bun simte foarte bine raul.
Ca sunt prea buni ca sunt dezamagiti de cei apropiati, ca cred ca toti sunt ca ei!
Pentru ca o persoana din acea relatie este mai inteligenta si stie sa manipuleze.
In timp ce cealalta persoana este mai sensibila si incearca sa-i faca pe plac celeilalte persoane pentru binele relatiei.
Iar cand spun sensibila, ma refer ca fie e indragostita orbeste, fie considera ca nu mai gaseste un asemenea partener/partenera si incearca sa-i faca pe plac.
Yo,nu toata lumea care e buna sufera. Atata timp cat esti fericit sa dai,sa ierti si sa uiti, nu vad o problema. Chestia ii ca voua nu va place sa fiti iertatori, va simtiti obligati, cred.
Atata timp cat esti fericit, nu poti suferi.
Pentru ca de fiecare data ceilalti profita de ei si ii iau de prosti...e un act de curaj sa fii bun in ziua de azi
Pentru ca asa iese, cei buni pun suflet in ceea ce fac, si chiar au bunul simt.Dar cum am mai spus nu suntem in secolul cel in care sa se aprecieze aceste calitati, ci se apreciaza mai mult cantitatea de tupeu de care dai dovada.