| RAY a întrebat:

Am ajuns la concluzia trista ca indiferent de sex femei sau barbati care sunt buni mereu sunt luati de fraieri oare de ce? de ce ne plangem ca lumea e rea dar nu apreciem pe cei buni?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Pentru ca NU stim sa zicem si NU. Facem compromisuri cu cine nu merita!
Apoi regretam alegerea facuta, dar uneori e prea tarziu.

| Harley18 a răspuns:

Eu apreciez orice om indefierent daca e bun sau rau, insa pentru persoanele bune am o simpatie deosebita deoarece prin fericirea lor ma regasesc si eu.
Deci nu iti mai pune intrebari fara sens, fi doar sigur pe tine.
Fie ca esti bun sau rau trebuie sa fi si puternic si indraznet sau tupeist cum ar spune unii, sa arati ca nimic si nimeni nu te doboara.
Bafta! kiss

| CinVasileeee a răspuns:

Asa e de la dumnezeu ne testeaza!
o sa rezistam sau nu!

| Camillemiacarolina a răspuns:

Fiecare persoana in parte e buna, doar ca bunatatea lor ei o impart doar cu persoanele care lor le este draga.Asa ca chiar daca tu te comporti bine cu o persoana nu inseaman ca av fi reciproc, deoarece doar ea iti este draga tie, dar tu ei nu.Si bunatatea noi o observam doar daca ea vine din partea persoanelor care noua ne plac, dar bunatatea celorlalti nici nu o observam.Asta e, pur si simplu nu e persoana potrivita, si ai sa gasesti pe alt cineva cu care vei fi bun si el bun cu tine, si nimeni nu va fi fraier, deoarece e reciproc.

Întrebări similare