Daca il simti rece de ce crezi ca ar tine la tine? Nu il doare gura sa spuna ca ii esti dragă. Ideea ar fi ca iti place ce scrie. Si atat.
Pare sa fie prima ta „dragoste".
E posibil ca tu sa fii indragostita, iar el sa te vada ca o persoana apropiata si atat, e cel mai naspa sentiment cand te baga cineva in Fz pentru care tu ai sentimente.
Intreaba-l direct si vezi daca chiar te place la modul de dragoste.
Mă întreabă sec că de unde ştiu eu că nu vrea şi el asta?
Se cam joaca putin cu tine, poate ca nu vrea sa fie descoperit, poate e vreun orgolios d-ala notoriu, intreaba-l direct si spune-i ca astepti sa-ti spuna ceea ce are el de gand.
Ştiu, dar el mă ia la mişto mai mereu. Îmi place să-l păcălesc, să-i spun că vreau să ies şi cu alți băieți, dar el se gândeşte direct la sex, crede că asta fac dacă mă văd cu un băiat. Într-o seară mi-a spus că trebuie să aştept, să n-o mai fac cu oricine (deşi n-o fac) să aştept să o fac cu viitorul meu soț. Mi-a spus că este doar sfatul lui pentru mine. Oare a bătut apropo?
Desi practic crede ca tu faci sex cu fiecare baiat intalnit in cale, nu vad ce incredere ar putea avea in tine
Pare sa tinda spre o gelozie, mie asta imo indica. Poate chiar te place. Sigur a batut apropo,, te cam place si da semne de gelozie chiar.
Dragostea Lui Dumnezeu e calda tacuta. Dumnezeu ne intretine. Se pare ca tine la tine dar vazand necredinta ta in Dumnezeu ii e greu sa creada ca nu esti si cu altii.