| CelCareRamaneInUrma a întrebat:

Am ales sa pun intrebarea la aceasta categorie pentru ca ma gandesc ca o sa raspunda mai multa lume,ar fi trebuit pusa la stiinta si filosofie(cred).Ce parere aveti despre afirmatia ''Experientele grele formeaza oameni puternici?''Ca exemplu,multi ar zice ca puscaria te face mai puternic,mai smecher.Dar stim cu totii ca in puscarie sunt indivizi luati la misto si priviti de sus de catre alti indivizi.E smecheru' care il violeaza pe ala slab si mai e smecheru' care isi vede de treaba,nu injoseste pe altii, dar ii tine piept celuilalt smecher. Oarecum e la fel ca in societate(da stiu,puscaria e puscarie,libertatea e libertate,nu sunt chiar atat de identice).Dar e cam acelasi lucru,esti slab esti luate de prost, esti smecher esti respectat.Stiu ca nu se aplica 100%, dar in mare parte asa e.Voi ce ziceti?

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Oarecum e la fel ca in societate. Nu la pușcărie nu e la fel ca în societate. Este o lume deformată.
.Ce parere aveti despre afirmatia ''Experientele grele formeaza oameni puternici? Că este o afirmație vagă și nu se potrivește la toți.

| CelCareRamaneInUrma explică (pentru sadrian46):

Bun raspuns, chiar ma gandeam la asta dupa ce am pus intrebarea.La modul ''Oameni fac afirmatia asta, dar nu specifica daca se aplica 100%''

| Mela1000 a răspuns:

Afirmatia nu se potrivește la toti. După experiențe grele, unii oameni nu sunt mai puternici, din contră, sunt mai slabi, iar alții pot fi puternici de la început.