| VasileRapidistu13 a întrebat:

Am anxietate de 3 ani și fac terapie de de 2 și tot nu mi-a mai trecut, nu e cam suspect?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are cine să mă ajute sunt singur,nimeni nu mă susține,azi când mi-am făcut poza pentru legitimație la training in fabrica nu puteam sta normal,am inceput sa tremur rău,nu puteam sa controlez sub nici o forma tremurul ăla, m-am făcut și de râs,că nu le-am zis că am anxietate,atacuri de panica la nimeni și nici că iau tratament. E injositor că am așa ceva ditamai omul,sincer nici nu mai îmi vine să merg la lucru, daca o sa incep sa tremur când mă pune pe linie, o sa rada aia ca prostii, nici picioarele nu mi le mai simțeam așa nasol m-am simțit, le simțeam amorțite cum naibii sa lucrez in stadiu asta? Să mă fac de râs? laughing Tremurul ăla apare când rămân fără bani, că deștepțu iar am jucat acum câteva zile la păcănele și am pierdut și cei 140 de lei ce ii mai aveam,și acum anxietatea iar mă rupe,și eu fix acum sunt pe punctul de a mă angaja,dar nu cred că o să mă descurc că anxietatea se manifesta cam horror,nici nu am mai lucrat de ani buni, sau sa iau contact cu oameni necunoscuți,depresia ma izolat complet,ma făcut ko,și anxietatea mă făcut aproape leguma,de la tremurul ăla nici până la magazin nu reușeam să ajung. Îmi este frica sincer sa nu mă ia tremurul și să fiu văzut cum am fost azi,că o să intru în pamant de rușine o sa zică lumea că sunt nebun! Și atenția mi-o afectează serios, totul aproape, și aici nu e deloc ușor, numai la training am dat ogramada de teste, am stat 12 ore,ogramada de chestii ne-a arătat,capul calendar mi la făcut,aproape nimic nu am reținut,când o să intru pe linie o sa am probleme,bine dar nici ceilalți nu știu,adică nu toți chiar daca ei se dau că știu,sa văzut câte știu unii laughing
Daca aveam bani in momentul asta altfel statea lucrurile,mă puteam duce la muncă liniștit
Am dat vina pe emoții dar nu le-am spus că am anxietate sociala,e totuși ciudat că cu unii am stat la discuții în pauze ceea ce înainte când nu aveam anxietate nu o făceam,eram foarte retras,doar in anumite contexte mă rupe anxietatea nu tot timpul,gen cum a fost azi de am stat sa îmi facă poza tremuram rău dar în alte momente nu am tremurat,deci e complexa anxietatea, foarte greu de înțeles și de controlat, dar repet la mine e chestia de bani.
Am pus și întrebări legate de suicid dar mi le-au șters adminii, alții când postez nu sunt șterse la mine sunt șterse pe loc
Când ești la pământ nimeni nu te baga in seama, nici neamurile

36 răspunsuri:
| VasileRapidistu13 explică (pentru anonim_4396):

Exact așa am pățit și eu, încearcă la un terapeut sau cel mai bine fa lucrurile de care ți e teama, zilnic cere feedback uri la. oameni etc și o altă varianta du te la box o sa pari mai puternic decât ceilalți cu orice victorie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru VasileRapidistu13):

Mă fac aia zob daca mă duc la box acum,eu sunt al dracu la bătaie dar tot am anxietate,chiar mă bătusem cu un fost interlop care e foarte periculos,când cineva mă enervează rău nu prea scăpa nebătut laughing dar în ultima vreme sunt foarte chill, urăsc violenta, dar că autoapărare trebuia să mă bat cu ăla, o dat și el am dat și eu dar nu se aștepta să dau și eu, gândește că acum câțiva ani cu 5 m-am bătut și pe 3 i-am băgat în spital,anxietatea cam la fel era,deci eu nu sunt că unii pizdha eu sunt al dracu dar uite că cu toate astea cu boala nu te poți pune,te rupe ea nu tu pe ea oricât de puternic ai fi
Este foarte greu de înțeles mecanismele,nu știu de ce am inceput sa tremur când mi-a facut poza,am mai pățit odată asta când pe vremea aia nu aveam anxietate așa severa,tot așa trebuia să stau la poza și mulți se uitau la mine grupul care se angaja,când a început să îmi facă poza începea să îmi tremure capul,așa și acum,nu mai că acum tot corpul,nu mai puteam de rușine in morții ei de anxietate,mă face de maro peste tot,depresia niciodată nu mi-a creat atâtea probleme,deci anxietatea socială e mai gravă decât depresia,te chinuie în ultimul hal laughing eu cred că așa o să rămânem,sau poate daca socializam mai mult scăpăm dar eu nu cred! Oricum anxietatea ta nu e așa de gravă tu mai ai șanse să scapi complet de ea,eu doar sa o controlez dar uite că nici cu xanax nu reușesc,poate trebuie sa iau la un interval de ore cate un sfert de xanax sa nu dispară efectul pastilelor, să mențin cumva efectul xanax-ului că nu ține multe ore sau toată ziua. Eu așa anxietate urâtă nu am mai auzit sa aibă cineva mai ales sa iasă des afara cum fac eu, sa se expună sa meargă și la lucru cu problema asta pai eu trebuia să intru în cartea recordurilor, cu așa ceva e aproape imposibil sa conviețuiești, eu duc lupte extreme.

anonim_4396

Cum adică exact așa ai pățit și tu? Și pe tine te-a luat tremurul câteodată? Nu sa ras de tine când ai început să tremuri?
Dracu sa o ia, eu când mă uitam la alții că își fac poza nu tremuram dar când îmi făceam eu și se uitau ceilalți la mine tremuram laughing păcănele sunt de vina, am pierdut multi bani, am rămas și nemâncat zile bune și asta mi-a agravat starea rău

Îmi tremură vocea

anonim_4396

Tot e mai bine decat să tremuri tot corpul și capul laughing daca păteai că mine fi sincer mai aveai curaj să mergi la lucru? La ziua a doua de training? Sa fi văzut de cei din sală că tremuri când ți se face poza? Sau ți s-ar rupe de părerea lor? Fi te rog sincer, obiectiv happy sunt curios de răspunsul tău ce ai face
Daca ai avea o anxietate așa horror nu te-ai sinucide?

E nasol daca as avea bani as incerca sa merg la un terapeut dar cel mai bine m.as expune la feed backul oamenilor că așa scapi sau căutați ceva online, sau baga sport că și sportul ajuta sa nu mai fii așa anxios.