| Mvk1233 a întrebat:

Am așa o întrebare.In România după ce termini școala auto trebuie să susții întâi un examen intern in cadrul școlii de șoferi sau te duci direct la examenul de stat?
Întreb fiindcă eu sunt din Republica Moldova și la noi e obligatoriu să susții un examen intern în cadrul școlii de șoferi înainte de a merge la examenul de stat.Din ce am auzit la voi elevii fac doar o simulare de examen cu instructorul înainte de examenul final, dar ni știi exact.

Răspuns Câştigător
| Furnicuta000 a răspuns:

Nu stiu ce e examenul de stat si examenul intern dar in Romania dupa ce termini scoala de soferi te inscrii la examenul teoretic (un examen care consta in 26 intrebari pe calculator) si daca il iei te programezi la examenul practic unde trebuie sa conduci cu examinatorul in masina

| Mvk1233 explică (pentru Furnicuta000):

Examenul de stat este examenul pentru obținerea permisului de conducere, iar cel intern e un examen în cadrul școlii de șoferi, pe care noi obligatoriu trebuie să il susținem înainte de examenul pentru permis.Noi susținem de două ori examenul teoretic și practic, întâi examenul intern pentru absolvirea școlii de șoferi și apoi examenul final pentru obținerea permisului.

| Furnicuta000 a răspuns (pentru Mvk1233):

Si la noi se dau teste in cadrul scolii de soferi dar nu te opreste nimeni sa te inscrii la examenul final daca nu iei nota mare

2 răspunsuri: