Protul pe care l-ai auzit stia un banc despre asa ceva...Toti banii ii raman lui.Rusine ca exista atat de multi.Sunt mai mireni ca noi.
Asta e culmea, ce pica jos sunt ai lui? pai normal ca toti pica jos si dumnezeu ce sa faca cu banii, doamne ce preoti oricum nu e prima oara cand aud chestii din astea, mai sunt si preoti homoxesuali si etc!
Stiam si eu de asta. Acum, sunt cazuri si cazuri. Unii poate chiar ii folosesc in scopuri nobile sau in consolidarea bisericii, altii si-i baga direct in buzunat. Niciodata n-o sa ai garantia ca acei banuti oferiti o sa ajunga in scopuri utile dar cred ca vorbele din intrebare sunt desprinse mai degraba dintr-un pamflet, banc fiindca cam peste tot se aude asa.
Si ca tot veni vorba, unde naiba se mai folosesc banii cum trebuie? In sanatate nu, invatamantul e la pamant, turismul nu stim sa-l folosim iar sportul aproape nu exista, fiindca banii fac pamantul sa se invarta, indiferent ca esti preot, doctor, profesor sau sofer, tot om te numesti si aceleasi slabiciuni le prezinti.
Flav, Nicu N. am specificat, fapta este reala am auzit-o eu, pana acum nu am auzit asa ceva si nu sunt copil.
Mă miră că n-ai mai auzit, este un banc http://bancuri.bizi.ro/......ac5z6.html
Misto bancul dar doar atit este. Tatal meu munceste de 25 de ani in constructii si a lucrat pentru multi preoti si nici in gluma cred ca nu au spus ce zici tu ca ai auzit deci e minciunica gogonata. Dar ca banc e adevarat ca l-am auzit si eu.