| remus a întrebat:

Am asistat la o discutie intre un preot ortodox si un enorias referitor la banii ce se aduna la biserica, ce face preotul cu aceste sume? raspunsul preotului a fost: - arunc banii sus, Dumnezeu sa-si ia cat vrea, ce pica jos sunt ai mei. Faptul este real, ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Protul pe care l-ai auzit stia un banc despre asa ceva...Toti banii ii raman lui.Rusine ca exista atat de multi.Sunt mai mireni ca noi.

5 răspunsuri:
| mrsolo a răspuns:

Asta e culmea, ce pica jos sunt ai lui? pai normal ca toti pica jos laughing si dumnezeu ce sa faca cu banii, doamne ce preoti oricum nu e prima oara cand aud chestii din astea, mai sunt si preoti homoxesuali si etc!

| Flav a răspuns:

Stiam si eu de asta. Acum, sunt cazuri si cazuri. Unii poate chiar ii folosesc in scopuri nobile sau in consolidarea bisericii, altii si-i baga direct in buzunat. Niciodata n-o sa ai garantia ca acei banuti oferiti o sa ajunga in scopuri utile dar cred ca vorbele din intrebare sunt desprinse mai degraba dintr-un pamflet, banc fiindca cam peste tot se aude asa.
Si ca tot veni vorba, unde naiba se mai folosesc banii cum trebuie? In sanatate nu, invatamantul e la pamant, turismul nu stim sa-l folosim iar sportul aproape nu exista, fiindca banii fac pamantul sa se invarta, indiferent ca esti preot, doctor, profesor sau sofer, tot om te numesti si aceleasi slabiciuni le prezinti.

| remus explică:

Flav, Nicu N. am specificat, fapta este reala am auzit-o eu, pana acum nu am auzit asa ceva si nu sunt copil.

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Mă miră că n-ai mai auzit, este un banc http://bancuri.bizi.ro/......ac5z6.html

| rodik a răspuns:

Misto bancul dar doar atit este. Tatal meu munceste de 25 de ani in constructii si a lucrat pentru multi preoti si nici in gluma cred ca nu au spus ce zici tu ca ai auzit deci e minciunica gogonata. Dar ca banc e adevarat ca l-am auzit si eu.