| ● Ďعw a întrebat:

Am auzit ca atunci cand iti storci un cosh :-& :d e bine sa dai cu spirt ca sa nu se infecteze. e adevarat? adica e bine sa dai cu spirt :s?

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Da, e adevarat!batting eyelashes

| LostInDreams a răspuns:

Nu neaparat.mai bine te speli, nici nu te ustura, nici nu ti se usuca pielea. dar te sfatuiesc sa nu ti-i storci or sa-ti ramana cicartice peste cativa ani, mai ales ca apar mai multi. oricum ca raspuns nu e nevoie sa iti dai cu spirt.big grin

| tyana a răspuns:

In general nu e bine sa iti storci cosurile, insa daca se intampla ar trebui sa ai la indemana un unguent cu antibiotic de la farmacie care vindeca foarte bine locul cu pricina.

| ● Ďعw explică:

Aham multumesc de spalat ma spal ca nuprea am. da mi se parea aiurea cu spirt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am auzit l a fel dar daca te dai cu spirt ti se va face semne.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti mai stoarce cosurile. Spirtul este dezinfectant, faptul ca ti-ai stors un cos nu presupune o infectie laughing.

| psyho a răspuns:

Http://sfaturi.eva.ro/......-3970.html

citeste aici pareri.eu zic ca nu e bine deoarece usuca f rau pielea si te si ustura.
sfatul meu:foloseste zat sau tarate pentru ten, mai ales daca ai un ten uscat, sunt f bune si ajuta la scoaterea punctelor negre si pentru demachiere ulei de masline.eu zic ca este cea mai buna alegere.
la o anumita varsta cosurile sunt ceva normal mai ales daca esti la pubertate.
cosurile apar si din cauza alimentatiei nesanatose si bauturilor acidulate gen cola.
sper ca te am ajutat.