Apa aia se prepara la farmacie, special.Sau se prepara si apa oxigenata cu pudra decoloranta.
Nu e ca cea pentru rani. Daca ai folosit ceva ce-ai avut pe-acasa prin cutia de medicamente...clar nu iti foloseste.
Si eu am auzit de la altii ca merge sa decolorezi cu apa oxigenata dar nici la mine nu functioneaza. nu stiu
Eu nu am incercat dar am o prietena la care a funcionat; insa trebuie sa iti tamponezi mainile de mai multe ori pentru ca parul sa ti se descoloreze.
Si cam cat cate zile?
si de cate ori pe zi?
sigur se va decolora asa? sau incerc degeaba? scuze pentru intrebarile acelea pls daca poti sa raspunzi
Te dai pana obtii un rezultatul satisfacator. Poti folosi un tampon de vata imbibat in apa te uzi pe maini, in mod repetat pentru ca parul e scurt si se usuca repede.Cand cumperi apa oxigenata, cea mai concentrata este de 6 grade.Sa ai grija ca dopul sticlei sa fie bine strans ca altfel este rasuflata si cumperi degeaba.Este posibil sa te usture putin in locurile unde dai sa te decolorezi, dar este suportabil si trece repede.Depinde ce tip de piele are fiecare.Succes!:*