Nu, nu e o minciuna
Potrivit site-ului radaronline.com, există şi un filmuleţ în care Demi Lovato, în vârstă de 18 ani, trage liniuţe de cocaină pe nas şi în care adresează vorbe injurioase celor din jurul său.
"Demi se purta ca o curvă şi trăgea cocaină peste tot prin casă. Băiatul care a organizat petrecerea a filmat-o de mai multe ori pe Demi, care ţipa 'duceţi-vă naibii toţi, sunt faimoasă, nu mă interesează ce credeţi despre mine, toată lumea mă iubeşte'. A mai filmat-o şi în baie când tocmai trăgea o linie de cocaină", a declarat suRSA
SUNT FOARTE DEZAMAGITA DE EA.
Da este adevarath! demi lovato si miley cyrus se dragheaza. le dau de gol asta acuzatiile aduse la adresa lor, ranile de pe maini care sileau facut cu injectiile cu care siau injectath drogul.si comportamentul si vocabularul lor vulgar si colorat. cerceteaza si vei afla mai mult; x
Pai poate da poate intr-un final isi da si lumea seama ce drogate s vedetele astea
Si sid vicios a murit de la droguri si bautura si va durut undeva nici nu va pasat acum apar niste pitipoance si gata uite marele model este un lider "hai s-o urmam si noi!" nu-i asa oricum ala a avut o viata mult mai interesanta decat demi sau miley asa casincer oricine canta acum e talentat nu conteaza ce face ea oricum e talentat\talentata asa ca nu conteaza cum ti se pare tie nici o vedeta nu scapa peste 19 ani fara sa bea ori sa fumeze ori sa se drogheze
Este adevarat. Si eu am fost socata. Eu cred ca e profund imfluentata de Miley Cyrus. A devenit bun prietena cu ea. Din cate stiu si ea se drogheaza