Mai intai de toate,, trebuie sa realizezi ca esti in vis ca sa poti sa-l controlezi, aia e toata 'smecheria'.
Visele apar din mulțimea gândurilor. Nu poți sa controlezi modul în care se descarca creierul.
Ai auzit vreodata de vise lucide? Se pare ca nu.
Cormorane,, cred ca picam pe 6 dupa etapa cu voi, am ajuns de rasul curcilor, eu ziceam ca luam titlul anul asta si deja am cazut intr-un cosmar din care nu putem sa iesim,, dar sa vedem, totusi... Pool pe Anfield e prada preferata de tunari.
Fie că am auzit sau nu, eu am cerut păreri. Altă întrebare?
Posibil sa ajunga pe 6, dar numai din cauza ca i s-a amanat meciul, pentru ca are sanse mari sa castige in deplasare la Southampton.
Eu ma asteptam la locul 3 anul asta pentru Liverpool, asa ca inca se poate (cel putin teoretic).
Lupta se da pana la final,, Chelski e campioana, orice se poate intampla. Noi, voi, Utd, City si Spurs, ne vom bate cu totii pentru cele 3 locuri de UCL, o sa fie interesanta batalia, si mai interesant este ca avem meciuri cu toate 4 care atenteaza la podium, 2 acase ( cu Manchesterele) si 2 deplasari infernale, una duminica cu pool si una la Spurs in derby-ul Londrei
As mai avea o intrebare, da. De ce preferi sa te bazezi pe ceea ce crezi tu ca stii si nu te interesezi cum stau lucrurile de fapt? Nu e ca si cum nu ai avea de unde, e plin pe internet de informatii.
Este foarte posibil sa iti controlezi visele, dar inainte de a afla cum poti face asta trebuie sa stii macar ca nu e imposibil.
Daca te grabesti sa tragi concluzii ca nu se poate, atunci nu ai decat de pierdut.
Daca n-o sa iasa cum trebuie, asta e. O sa ne facem cate un vis lucid, fiecare cu echipa lui campioana. Numai sa ai grija sa nu te trezesti in SP cu Mrs. Wenger pe langa patul tau.
Ultimele cuvinte nu le inteleg...
ironia sortii,, echipele cele mai titrate intampina probleme in campionat.
Noi din 2004 nu am mai vazut cum arata coroana de campioana in Anglia, voi din anii 90 ))))), iar Utd din 2013, vad ca in ultima perioada i-am tinut sub noi, si sper ca asa o sa-i tinem.
Lasa ca-ti promit ca vom castiga FA Cup pentru Liverpool chiar in finala cu diavolii!
'Patul tau', adica locul acela in care dormi.
Nu... la 'SP' aia )))))
Apoi mi-am dat seama ca te gandesti ca poate apare bosorogul langa mine,, vedea-l-as la Pool, iti convine asa?
Da, la aia ma refeream, pentru ca in paralizia in timpul somnului e posibil sa ai halucinatii cu chestii infricosatoare si stiu ca A.W. e cel mai mare cosmar al tau
Nu ai cum sa-l mai tolerezi pe bosorogul asta,, a facut risipa de vreme si de talente in ultimii 5 ani( sunt indulgent aici), cand puteam avea un antrenor la carma care putea face din Arsenal o 'bestia nera' pentru aproape toate adversarele.
Se zvoneste ca vine Allegri din vara pe Grove, e la moda ca Pl sa aiba antrenori italieni,, nu vezi ca doar ei fac legea?
Cu banii de aici dispusi pentru transferuri si cu conditiile care sunt aici, o sa se formeze o adevarata fortareaza,, abia astept, incepe party-ul/
Acum cativa ani am avut parte de o astfel de experienta.Era un vis ciudat, se facea ca sunt intr-un parc cu niste creaturi.Ma jucam cand am realizat ca nu e normal.Mi-am dat seama ca e un vis, am strigat "E un vis!", acele creaturi s-au uitat spre mine si m-am trezit.
Eu sunt genul de persoana care sta pana noaptea tarziu si ma gandesc la ce am facut toata ziua, la probleme, etc. si uneori adorm gandindu-ma la un lucru, iar apoi visez in legatura cu acesta. De exemplu am aflat ca dna diriginta (e profa de romana) ne va fi si profa de engleza (preda groaznic; pana acum nu prea mi-a pasat pentru ca nu prea ma dau in vant dupa romana, dar nu imi convine sa fie profa de engleza, mie placandu-mi engleza), iar in noaptea aceea am visat-o pe profa de mate ca ne preda engleza (dumneaei fiind unul din profii mei preferati) si partea amuzanta e ca ne preda mai bine decat ar fi predat dna diriginta vreodata.
Am reusit asta pentru prima oara saptamana asta si a fost absolut genial. E cea mai faina chestie pe care o poti face cand dormi Ca sa reusesti sa ai un vis lucid trebuie sa intri intr-un fel de paralizie in somn pentru ca daca te misti creierul o sa creada ca inca esti treaz si nu o sa poti "adormi". Dar visul lucid nu seamana deloc cu paralizia in somn unde vezi sau auzi diferite chestii nu foarte placute. Cel putin la mine nu. Intr-adevar, pare terifiant, dar nu uita ca intr-un vis lucid chiar daca incepi sa ai un cosmar, il poti controla.