| Nimeni_7600 a întrebat:

Am auzit ca multa lume sa omorat dupa ce a vazut fimlul "Avatar" dc?straight face

16 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

O explicatie logica e imposibil de dat in cazul asta.
De ce un om normal, tanar care are tot viitorul in viata s-ar sinucide vazand un film?
Da, viata e grea. Da, realitatea e uneori naspa.Si? Asta inseamna ca trebuie sa ne deprimam toti si sa ii nenorocim sufleteste pe cei care tin la noi?raised eyebrows
Trebuie sa iti lipseasca ceva de la mansarda ca sa faci asa ceva

| Bacemi a răspuns:

Probabil din frustrare ca stiu ca lumea noastra nu va arata asa niciodata. Nu pot sa inteleg de ce s-ar sinucide cineva dupa ce vede un film.

| juniper a răspuns:

Nici nu am vazut filmul, dar de la un film de ce sa te sinucizi? Doar nu e real.

| Pho3nix a răspuns:

Acei copii au avut o depresie. Sunt fustrati ca nu putem traii si noi pe o asemenea planeta.

Filmul este bestial.Este un paradis utopic. Face furori la box office.
Il recomand tuturor.

| Diva a răspuns:

Efect de turma...nu prea cred. Avatar e cu adevarat un film bun. te face sa-ti dai seama in ce lume imperfecta traiesti.Nu am cuvinte sa-l descriu.Eu sunt contra filmelor care provoaca isterie pentru ca majoritatea mi-au inselat asteptarile (Amurg de exemplu)dar avatar e minunat ti-l recomand

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Hm.cred -'Cu gandul ca vor gasi o ''noua lume '' mai buna din toate punctele de vedere, mai armonioasa fara stresu'l asta continuustraight face(inselandu-se)

| betty17 a răspuns:

Nu prea stiu.trebuie sa il vad si eu cat de curand, iar daca nu o sa mai fiu pe site inseamna ca m-am dus si euhee heedaca e de ceva vin sa te bantui intr-o noapte si iti zic dc m-am omorat, ok? ai grija sa nu te sperii, eu te-am avertizat dinainte sa stii!

succes

| cristinela a răspuns:

Cred ca aveau probleme dinainte si nu gaseau motive!

| ΔH a răspuns:

Mda, cica e filmul in care s-au investit cei mai multi bani si au luat multe premii oscar.
presupun ca-i efectul de turma...
Am auzit multe pareri contra, si din ce mi-au povestit altii, nici ca as vrea sa-l vad.

| ΔH a răspuns:

Mda, cica e filmul in care s-au investit cei mai multi bani si au luat multe premii oscar.
presupun ca-i efectul de turma...
Am auzit multe pareri contra, si din ce mi-au povestit altii, nici ca as vrea sa-l vad.

| ramona_1444 a răspuns:

Pai daca duce ce auvazut avataru sau sinucis dupa ce o sa vada 2012 ce o sa facalaughing

| karra a răspuns:

De prosti big grin

| mcrenma a răspuns:

Sincer, mi-ai dat o idee cu asta, sa ma uit si eu la film sa vad ce efect are.

| okei a răspuns:

Pai au zis ca daca ei mor ar vrea ca raiu sa arate asa si s-au omorat tampitiithinking

| doraz a răspuns:

De loseri normal!

| Ianna33 a răspuns:

E manipulare...de ce credeti ca s-a investit atat in el? Habar nu avem noi cum ne manipuleaza astia...cica ne vor sanatosi si puternici. Prostii! Vor oameni cat mai slabi si mai bolnavi pe care sa ai "duca de nas" mai usor(tigarile, eurile etc)