| justme_2041 a întrebat:

Am auzit ca s-ar putea ca Justin Biber sa vina in primavara in Romania, voi ce credeti?thinking

Răspuns Câştigător
| queenazalea a răspuns:

Eu am vazut in ziarul LIBERTATEA ca vrea sa vina sa ajute orfanii din Romania...desi nu cred, e posibil. :d

11 răspunsuri:
| AnaEindragostita a răspuns:

Nu cred ca a auzit de Romania si nici de Romania laughinglaughing

| forever4you a răspuns:

Si daca vine ce?! Stii ce o sa se intample daca vine biberon in Romania... o sa se trezeasca cu 4 fani la concert si in rest o sa fi'e huiduit de toata tara... obisnuiti'va cu faptul ca adoratul vostru cap de mop nu este pre'a popular in romanica noastrawinking

| KlaudyaAddha a răspuns:

Pai asa au zis asta-i de la stiri. Dar crezi tu ca o sa vina smecherasul ala de pusti tocmai in Romania? Are cateva fane in toata tara, in rest... Si oricum, mai bine ramane la el acasa, ca il urasc pe rasfatatu' ala cu voce de fetita! (Fara suparare pentru fanele lui)

| mika a răspuns:

Da era cineva pe aici care a postat un lick de youtube si intreba acelasi lucru daca e adevarat ce spune pe youtube daca vine cu adevarat laughing
va luat fobialaughing

| mihaela0205 a răspuns:

Sunt de acord cu Stelistu. big grin

| Stelistul a răspuns:

Daca vine personal dau foc la scena. Urasc cantaretul asta.Toate fetele numai Justin Bieber au in capstraight face

| Christa a răspuns:

Fara suparare. Dar nu cred ca ajunge sa puna vreun picior in Romania. La cati " fani " are aici, l-ar scuipa in freza majoritatea. Si are bani Romania sa-l aduca aici? Nici vorba happy.

| andrutza_2871 a răspuns:

Ca sa vina sa te vada pe tine cat de analfabeta estilaughing intai invata sa scrii fetit-o!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca da cred ca vn

| maria11579 a răspuns:

Nu stiu.am auzit si eu ca va veni in aprilie.este posibil

| 0303radu a răspuns:

Nu mai vine am vorbit eu cu el

Întrebări similare