Unei cunostinte i l-a adus un baiat, l-a furat din curtea unui om e bishon. N-as da bani pe un caine mai bine imi iau eu ceva.
SA dau 8mil jumatate pe un caine care trebuie sa mergi lunar cu cainele mancare, funda ti-am raspuns nu iti scade fundele?
Eu am un bichon. L-am primit anul trecut, si a fost 9 milioane jumate. Costa foarte mult pentru ca se gaseste foarte greu. Dar merita. :*
Costa atata deoarece femelele fac maxim 4 pui, plus ingrijirea puilor e dificila pana sunt langa mama lor, necesita rabdare multa dar si niste cheltuieli, fiind talie mica sunt mai sensibili decat un ciobanesc german de exemplu. 200 euro e daca il iei de la cunostinte, in general pretul e de 250-300 euro si asta fara pedigree! Cine il gaseste la 200 are noroc (dar sa nu fie cumparat de pe net deoarece astia vand orice si te trezesti la maturitate ca nu e bichon ci e ciobanesc )! Sunt asa scumpi si din cauza ca se cer bani grei pe monta de multe ori. Daca il iei de la o persoana de incredere, nu ar trebui sa ai probleme cu el, mai ales daca respecti "instructiunile" si nici nu sunt asa costisitori cum zic UNII! E drept ca tb sa le iei mancare speciala, dar cat mananca un pufos de catel? doar e mic, nu mananca mult, mancarea te costa max 20 de lei pe luna! La faza cu vaccinurile, alta aiureala debitata de unii cum ca cheltui muuuult! Se vaccineaza in primele 3 luni lunar, vaccinul costa 25 de lei iar mai apoi anual, deci ce e asa costisitor?! E mai nasol cu pretul catelului ca e scump, ce-i drept dar intretinerea nu e mare lucru. E mai nasol cu scutecele, costa cam 15 lei pachetul de 10 scutece dar eu le tai in doua si imi ajung mult. In concluzie, costa mai mult de 200 euro, costa cam 12-15 milioane unul dar intretinerea nu e mare lucru. Ti-am spus mai sus de ce costa atat. Pretul e ridicat si din cauza ca nu sunt foarte raspanditi cateii astia, si eu am fost luata intr-o evidenta speciala cu catelul meu, sunt tare putini in orasul meu, mai ales asa rasa pura! SEIBELLA, AR FI BINE SA II SPUNA CINEVA BAIATULUI CARE A FURAT BICHONUL CA NU E BINE CE FACE, TRAUMATIZEAZA ANIMALUL PLUS NU CRED CA LUI I-AR CONVENI SA DEA 15 MIL PE UN CATEL IAR MAI APOI SA I-L FURE CINEVA! DACA MIE MI-AR FURA CINEVA CATELUL, L-AS CAUTA PANA IN CAPATUL PAMANTULUI SI L-AS STRANGE DE GAT! DIN CAUZA UNOR OAMENI CA EL INTENTIONEZ SA II PUN MICROCIP CATELULUI MEU!